חזה הודו צלוי עם זיגוג רוזמרין אפרסק
חזה הודו צלוי עם זיגוג רוזמרין אפרסק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוזמרין בתוספת 1 כפית, שמן זית, חזה הודו, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו חזה הודו רוזמרין צלוי, חזה הודו קלוי עם זיגוג הויסין & קונפי של הרגל, ו חזה הודו צלוי רוזמרין כתום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה, לטאטא יחד 2 סיידר תפוחים כוסות, מלח, טימין ורוזמרין.
מוסיפים חזה הודו ומספיק מים כדי לכסות את הציפור. לכסות ולתת מלח במקרר 2 שעות.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
בסיר קטן, בצל מטגן בשמן עד מתרכך.
מוסיפים אפרסקים, דבש, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום ושאר 2 כפות סיידר תפוחים. מביאים לרתיחה. נמוך יותר לרתיחה ומבשלים עד אפרסקים להישבר זיגוג מתעבה, על 12 דקות.
הסר את טורקיה ממי מלח להתייבש עם מגבות נייר.
מברשת עם שמן העונה עם פלפל.
מניחים הודו במחבת צלייה. מבשלים 15 דקות עד שהעור מתחיל להפוך לזהב. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ולצחצח את הדף בנדיבות עם זיגוג. המשך בישול עד מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של השד מגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, כ 45 דקות.
תן לתרנגול ההודו לנוח לפחות 10 דקות. הטמפרטורה שלו תמשיך לעלות.