חזה הודו צלוי עם מייפל-רוטב ווסטרשייר ופרי ואורז אגוזים פילאף
חזה הודו צלוי, עם רוטב מייפל-ווסטרשייר ופרי ואורז אגוזים Pilaf עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 115 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 1214 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-40 דקות. נסו חזה הודו מייפל-ברקים עם רוטב פאן פטריות, חזה הודו בריח עם רוטב לימון ופטרוזיליה, ו הודו מייפל בריין עם רוטב שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: שקית מזון פלסטיק גודל ג ' מבו, (מומלץ: מותג חסון 3 עד 5 גלונים)
2
פתח שקית אחסון מזון פלסטיק ג ' מבו בכיור ולהוסיף את המים, מלח, סוכר, עלי דפנה, שאלוט, תבלינים ושום swish סביב לשלב.
הוסף את חזה טורקיה ולאטום את התיק. שים אותו במקרר ולתת לו מלח במשך 24 שעות מראש של יום הבישול שלך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
ללטף את השד טורקיה יבש, מתבלים עם מלח ופלפל ולשים אותו במחבת צלייה. צלי בתנור ב 400 מעלות f במשך 30 דקות. בסט, להפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F ולצלות עד מיידית לקרוא מדחום רושם 170 מעלות F, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
חצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את שד טורקיה מהתנור ללוח חיתוך. מכסים בנייר כסף ולתת לנוח במשך 15 דקות. לגלף את השד ולסדר אותו על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים עם מיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
שמור 1 פאונד של בשר לתפריט אחר. מגניב, לעטוף ולקרר את הבשר השמור.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
13
מוסיף את הספגטי וטוסט עד עמוק זהוב בצבע.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
למריחה על טוסט אם רוצים
14
מוסיפים אורז, גזר, סלרי, בצל ירוק וגרידת תפוזים, ואז מערבבים את המניה ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מפחיתים את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהאורז רך, כ -16 עד 18 דקות.