קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות18
ציון בריאות19
מגזין

חזה הודו צלוי עם עשבי תיבול

חזה הודו צלוי עם עשבי תיבול
שד הודו צלוי עם עשבי תיבול דורש על 5 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך חמאה, גרגרי בויון עוף, חזה הודו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו חזה הודו צלוי עם בייקון ועשבי תיבול, עשבי תיבול ותבלינים לחזה הודו, דלעת-קישואים מאפין Stuffin 'עם רוטב צ' יפוטלה, ו אני אומר לאכול תרנגול הודו! חזה הודו צלוי שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לשחרר את העור מן הבשר של השד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים את שד טורקיה לתוך סיר גדול בתנור בטוח או תנור הולנדי עם מכסה ויוצקים ציר עוף על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מערבבים חמאה מומסת עם גרגרי מרק עוף, מרווה, מתובל, רוזמרין, ותימין בקערה. הרם את העור התרופף ויוצקים מעט יותר ממחצית תערובת חמאה-עשב מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון עוףגרגרי בוליון עוף
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים תערובת עשב שנותר על העור. כסה את הסיר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
צלי בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות; הפוך את שד טורקיה מעל וצולה 1 יותר שעה; הפוך שוב וצלה עד המיצים לרוץ ברור מדחום בשר מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, לא נוגע העצם, קורא 180 מעלות F (80 מעלות C), 1 שעה נוספת (5 שעות בסך הכל). הבסטה טורקיה עם טפטוף פאן ולתת לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף