קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות18
ציון בריאות19
מגזין

חזה הודו צלוי עם עשבי תיבול

חזה הודו צלוי עם עשבי תיבול
שד הודו צלוי עם עשבי תיבול דורש על 5 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך חמאה, גרגרי בויון עוף, חזה הודו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו חזה הודו צלוי עם בייקון ועשבי תיבול, עשבי תיבול ותבלינים לחזה הודו, דלעת-קישואים מאפין Stuffin 'עם רוטב צ' יפוטלה, ו אני אומר לאכול תרנגול הודו! חזה הודו צלוי שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לשחרר את העור מן הבשר של השד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מניחים את שד טורקיה לתוך סיר גדול בתנור בטוח או תנור הולנדי עם מכסה ויוצקים ציר עוף על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מערבבים חמאה מומסת עם גרגרי מרק עוף, מרווה, מתובל, רוזמרין, ותימין בקערה. הרם את העור התרופף ויוצקים מעט יותר ממחצית תערובת חמאה-עשב מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון עוףגרגרי בוליון עוף
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים תערובת עשב שנותר על העור. כסה את הסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
צלי בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות; הפוך את שד טורקיה מעל וצולה 1 יותר שעה; הפוך שוב וצלה עד המיצים לרוץ ברור מדחום בשר מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, לא נוגע העצם, קורא 180 מעלות F (80 מעלות C), 1 שעה נוספת (5 שעות בסך הכל). הבסטה טורקיה עם טפטוף פאן ולתת לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי