חזה הודו רוזמרין
חזה הודו רוזמרין יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ומתכון ראשוני שחיפשתם. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-4 גרם שומן. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.96 דולר למנה. אם יש לכם רוזמרין, שיני שום, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 49%. מתכונים דומים: חזה הודו רוזמרין, חזה הודו רוזמרין קלוי וחזה הודו צלוי עם רוטב רוזמרין.
הוראות
במעבד מזון מערבבים את השמן, השום, הרוזמרין, המלח, הפפריקה והפלפל; מכסים ומעבדים עד שהשום קצוץ גס.
בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור משני צידי חזה הודו.
מורחים מחצית מתערובת השום על הבשר מתחת לעור. החלק את העור על הבשר והדק את הצד התחתון של החזה בעזרת קיסמים.
מורחים את שאר תערובת השום על עור הודו.
מניחים חזה הודו על רשת בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שמדחום מצביע על 170 מעלות.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני שפורסים. לזרוק קיסמים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-14 דולר.
![Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava]()
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava