חזה הודו רוזמרין צלוי
חזה הודו רוזמרין קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם חזה הודו, חמאה, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו חזה הודו צלוי רוזמרין כתום, רוזמרין לימון קלוי לפצל חזה הודו, ו חזה הודו רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F. בקערה קטנה, לשלב את החמאה הריכה, רוזמרין, שום, מרווה, חרדל מיובש, גרידת תפוזים, מלח ופלפל. בזהירות להרים את העור מן השד טורקיה ולשפשף מחצית החמאה המנוסה ישירות על השד. לשפשף את שאר חמאה מתובלת על העור. מתבלים את שד טורקיה בנדיבות עם מלח ופלפל. פזר את הירקות בתחתית מחבת צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק את טורקיה. שים את חזה הבשר במחבת. צולים במשך כ 2 שעות או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד רושם 160 מעלות F.
להעביר את טורקיה קרש חיתוך ואוהל רופף עם נייר במשך 20 דקות. לגלף את השד ולהגיש עם מיצי פאן. שמור את השאריות עבור כריכי הודו בתנור קלויים.