חזה טלה צלוי
נסו תנור שום קלוי עצם-בעור-על חזה עוף (Aka חזה עוף מפוצל), חזה האביב של מתכון כבש עם לימון ורוזמרין, ו חזה ברווז צלוי במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מערבבים פטרוזיליה קצוצה, חומץ, מיץ לימון טרי, שום, דבש, פתיתי פלפל אדום, ומלח בקערה גדולה.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
לטאטא שמן זית, מלח, כמון, פלפל שחור, עשבי תיבול איטלקים יבשים, קינמון, כוסברה, ופפריקה בקערה גדולה עד בשילוב.
מעיל כל שד כבש בתערובת שמן זית ותבלינים ולהעביר למחבת צלייה, צד שומן למעלה.
בחוזקה לכסות מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש עד הבשר רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 2 שעות.
מוציאים טלה מהתנור וחותכים לארבעה חלקים.
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ולמקם חתיכות כבש על זה.
מברשת את צמרות של כל חתיכה עם טפטוף שומן מן המחבת צלייה.
אופים כבש עד הבשר הוא השחמה וקצוות הם פריכים, על 20 דקות.
להגדיל את התנור של מטלית לכבש גבוה וחום במשך 4 דקות.
מגישים כבש עם רוטב פטרוזיליה וחומץ.
מרכיבים
1אוראו ממולאים כפולים
נקניקיית חזיר לא מכוסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פטרוזיליה קצוצה איטלקית שטוחה2ציפורן
שום, מרוסק1אוראו ממולאים כפולים
קינמון טחון1אוראו ממולאים כפולים
כוסברה טחונהname2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
כמון טחון1אוראו ממולאים כפולים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1
לימון, juiced2קילוגרם
חזה כבש, מופרד בשני חלקים2קרום: פירורי קרקר גרהם
סטייקים של ניו יורק1אוראו ממולאים כפולים
נוזל-אונקיות מים טריים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1צביטה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1אוראו ממולאים כפולים
תיבול עשבי תיבול איטלקי מיובש791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חומץ יין לבן, יותר לפי הצורך