חזה מאודה ב גינס®
תמיד כיף שיש עוד מתכון של יהודיים, אז תנו הזדמנות ל דד מאודה גינס®. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פלפל טחון, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 80%. נסו עוגת פאדג'גינס עם גאנש גינס - אין צורך במשקפי בירה, גינס שבוע: סטאוט ומוס שוקולד עם עוגיות שיבולת שועל גינס, ו עוגיות גינס גבוהות עם זיגוג קרם חמאה של גינס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מערבבים מלח, פלפל שחור, פפריקה, בזיליקום, אורגנו, אבקת שום, ואבקת בצל בקערה; לשפשף תערובת תבלינים מעל בריסקט.
סדר טבעות בצל בתחתית מחבת צלייה; שכב חזה, צד שומן למעלה, על בצל. מפזר עלי מפרץ סביב חזה בקר.
יוצקים בירה על חזה בקר. מכסה מחבת צלייה עם מכסה חסין תנור או רדיד אלומיניום.
מבשלים בתנור שחומם מראש במשך 8 שעות. מדחום לקריאה מיידית צריך לקרוא טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C).
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 1 שעה לפני חיתוך.