Spice And Herb Oven-Braised Brisket עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 631 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. גשו לסופר וקנו אבקת שום, עגבניות משומר, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו Spice And Herb Oven-חזה בריסקט, חזה בקר מטוגן בתנור, ו חזה בקר משומר מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את המלח, פפריקה, אבקת שום, ופלפל בקערה קטנה ומערבבים לשלב. לשפשף את חתיכות חזה הבקר בכל רחבי עם תערובת תיבול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את השמן בתנור הולנדי 6 ליטר או סיר גדול, בעל תחתית כבדה עם מכסה הדוק וחום מעל בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
להוסיף 1 חתיכת חזה בקר ומבשלים עד השחמה משני הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
5
הסר לצלחת וחזור עם חתיכת הבשר השנייה.להפחית את החום בינוני; להוסיף את הבצל, שום, סוכר חום; ו sauté עד הבצל מתרככים ומתחילים caramelize, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
6
מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים למעייל את הבצל ומבשלים עד שהמשחה כבר לא טעימה גולמית, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב. להגדיל את החום גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה.להחזיר את חזה הבקר לסיר, צד שומן למעלה (זה בסדר אם החתיכות חופפות), לכסות, ו braise בתנור במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר מהתנור וסובב את הבשר מלמטה למעלה, שמירה על צד השומן למעלה (או להתאים את החלקים זה לצד זה במידת האפשר). כסה, להחזיר את הסיר לתנור, ו braise עד בריסקט הוא מזלג מכרז, על 1 1/2 עד 2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר את חזה הבשר מהתנור, לחשוף, ולתת להתקרר בנוזל הצלייה עד שהרוטב הוא רק חם, על 1 שעה. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר את חזה הבקר ללוח חיתוך לחתוך את השומן העודף. באמצעות כפית, לגרד את השכבה המוקשה של שומן על פני השטח של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
12
הסר את ענפי רוזמרין עלה דפנה ולהשליך. פורסים את העטין כנגד התבואה לחתיכות בעובי 1/2 אינץ ' ומחזירים את הפרוסות לרוטב. מכסים את הסיר ומניחים אותו בתנור עד חזה הבקר הוא התחמם, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות