קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

חזה מוקפץ בתנור תבלינים ועשבי תיבול

חזה מוקפץ בתנור תבלינים ועשבי תיבול
Spice And Herb Oven-Braised Brisket עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 631 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. גשו לסופר וקנו אבקת שום, עגבניות משומר, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו Spice And Herb Oven-חזה בריסקט, חזה בקר מטוגן בתנור, ו חזה בקר משומר מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים את המלח, פפריקה, אבקת שום, ופלפל בקערה קטנה ומערבבים לשלב. לשפשף את חתיכות חזה הבקר בכל רחבי עם תערובת תיבול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מניחים את השמן בתנור הולנדי 6 ליטר או סיר גדול, בעל תחתית כבדה עם מכסה הדוק וחום מעל בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
להוסיף 1 חתיכת חזה בקר ומבשלים עד השחמה משני הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
5
הסר לצלחת וחזור עם חתיכת הבשר השנייה.להפחית את החום בינוני; להוסיף את הבצל, שום, סוכר חום; ו sauté עד הבצל מתרככים ומתחילים caramelize, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים למעייל את הבצל ומבשלים עד שהמשחה כבר לא טעימה גולמית, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב. להגדיל את החום גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה.להחזיר את חזה הבקר לסיר, צד שומן למעלה (זה בסדר אם החתיכות חופפות), לכסות, ו braise בתנור במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר מהתנור וסובב את הבשר מלמטה למעלה, שמירה על צד השומן למעלה (או להתאים את החלקים זה לצד זה במידת האפשר). כסה, להחזיר את הסיר לתנור, ו braise עד בריסקט הוא מזלג מכרז, על 1 1/2 עד 2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הסר את חזה הבשר מהתנור, לחשוף, ולתת להתקרר בנוזל הצלייה עד שהרוטב הוא רק חם, על 1 שעה. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
11
הסר את חזה הבקר ללוח חיתוך לחתוך את השומן העודף. באמצעות כפית, לגרד את השכבה המוקשה של שומן על פני השטח של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
הסר את ענפי רוזמרין עלה דפנה ולהשליך. פורסים את העטין כנגד התבואה לחתיכות בעובי 1/2 אינץ ' ומחזירים את הפרוסות לרוטב. מכסים את הסיר ומניחים אותו בתנור עד חזה הבקר הוא התחמם, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מגישים על מגש עם הרוטב או בצד או כפיות על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות2קילוגרםבשר בקר, לחתוך חצי widthwiseבשר בקר, לחתוך חצי widthwise1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שלמות, נוזל וליבות מושלכות, עגבניות שבורות ביד לחתיכות גדולותעגבניות שלמות, נוזל וליבות מושלכות, עגבניות שבורות ביד לחתיכות גדולות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)121 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, כתוש וקליףשיני שום, כתוש וקליף2חתיכות טופי הית' ברזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה11 כף אורגנו מיובשפפריקה הונגריתפפריקה הונגרית22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר12אינצ ' יםענפים רוזמרין טריענפים רוזמרין טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קוביות בינוניותבצל צהוב, קוביות בינוניות