Spice And Herb Oven-Braised Brisket עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 631 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. גשו לסופר וקנו אבקת שום, עגבניות משומר, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו Spice And Herb Oven-חזה בריסקט, חזה בקר מטוגן בתנור, ו חזה בקר משומר מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים את המלח, פפריקה, אבקת שום, ופלפל בקערה קטנה ומערבבים לשלב. לשפשף את חתיכות חזה הבקר בכל רחבי עם תערובת תיבול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
נוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מניחים את השמן בתנור הולנדי 6 ליטר או סיר גדול, בעל תחתית כבדה עם מכסה הדוק וחום מעל בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים למעייל את הבצל ומבשלים עד שהמשחה כבר לא טעימה גולמית, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב. להגדיל את החום גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה.להחזיר את חזה הבקר לסיר, צד שומן למעלה (זה בסדר אם החתיכות חופפות), לכסות, ו braise בתנור במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר מהתנור וסובב את הבשר מלמטה למעלה, שמירה על צד השומן למעלה (או להתאים את החלקים זה לצד זה במידת האפשר). כסה, להחזיר את הסיר לתנור, ו braise עד בריסקט הוא מזלג מכרז, על 1 1/2 עד 2 שעות יותר.
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הסר את חזה הבשר מהתנור, לחשוף, ולתת להתקרר בנוזל הצלייה עד שהרוטב הוא רק חם, על 1 שעה. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
11
הסר את חזה הבקר ללוח חיתוך לחתוך את השומן העודף. באמצעות כפית, לגרד את השכבה המוקשה של שומן על פני השטח של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
12
הסר את ענפי רוזמרין עלה דפנה ולהשליך. פורסים את העטין כנגד התבואה לחתיכות בעובי 1/2 אינץ ' ומחזירים את הפרוסות לרוטב. מכסים את הסיר ומניחים אותו בתנור עד חזה הבקר הוא התחמם, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק