קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות

חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות
אם יש לך זיתים נרפא מלח, טימין, טרגון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, חזה עגל ממולא צלוי, ו חזה עגל מטוגן עם מילוי תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים צלעות עגל מכל הצדדים עם מלח, פלפל, טימין, ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(או או רגיל)(או או רגיל)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
שמן חום בסיר רחב גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים חצי צלעות ו sauté עד חום, מפנה מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מעביר צלעות לקערה. חזור עם שאר הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
5
להפחית את החום בינוני נמוך.
6
מוסיפים בצל, שום, ושאלוט לסיר. מכסים ומבשלים עד רך, מדי פעם מגרד את כל חתיכות השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מערבבים פילה אנשובי; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
8
מוסיפים יין לבן ופרנוד. להגדיל את החום ומרתיחים תערובת 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
PernodPernod
9
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות עם מיץ, מרק עוף, טרגון טרי קצוץ; מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
טרגון טריטרגון טרי
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
10
מוסיפים עגל ומיצים שהצטברו מקערה, מסדרים עגל בשכבה אחת בסיר. להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד העגל הוא מכרז, הופך עגל מדי פעם, על 1 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מוסיפים בצל פנינה מקולף וזיתים ירוקים לסיר. מכסים ומבשלים עד בצל פנינה הם מכרז, על 25 דקות יותר. האם קדימה עגל מטוגן יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור בקירור. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
בצל פנינהבצל פנינה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
באמצעות מלקחיים, להעביר עגל לצלחת. להטות סיר וכפית את השומן מלמעלה של רוטב; להשליך שומן. מרתיחים רוטב עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מערבבים קליפת לימון מגוררת. להחזיר עגל לרוטב ומבשלים עד מחומם דרך וטעמים מתערבבים, כ 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
14
מעבירים עגל לקערה רדודה גדולה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות