חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות
אם יש לך זיתים נרפא מלח, טימין, טרגון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, חזה עגל ממולא צלוי, ו חזה עגל מטוגן עם מילוי תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צלעות עגל מכל הצדדים עם מלח, פלפל, טימין, ומרווה.
שמן חום בסיר רחב גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי צלעות ו sauté עד חום, מפנה מדי פעם, על 10 דקות.
מעביר צלעות לקערה. חזור עם שאר הצלעות.
להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים בצל, שום, ושאלוט לסיר. מכסים ומבשלים עד רך, מדי פעם מגרד את כל חתיכות השחמה, על 8 דקות.
מערבבים פילה אנשובי; לבשל 1 דקה.
מוסיפים יין לבן ופרנוד. להגדיל את החום ומרתיחים תערובת 3 דקות.
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות עם מיץ, מרק עוף, טרגון טרי קצוץ; מערבבים כדי להתמזג.
מוסיפים עגל ומיצים שהצטברו מקערה, מסדרים עגל בשכבה אחת בסיר. להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד העגל הוא מכרז, הופך עגל מדי פעם, על 1 3/4 שעות.
מוסיפים בצל פנינה מקולף וזיתים ירוקים לסיר. מכסים ומבשלים עד בצל פנינה הם מכרז, על 25 דקות יותר. האם קדימה עגל מטוגן יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור בקירור. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
באמצעות מלקחיים, להעביר עגל לצלחת. להטות סיר וכפית את השומן מלמעלה של רוטב; להשליך שומן. מרתיחים רוטב עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, על 5 דקות.
מערבבים קליפת לימון מגוררת. להחזיר עגל לרוטב ומבשלים עד מחומם דרך וטעמים מתערבבים, כ 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מעבירים עגל לקערה רדודה גדולה ומגישים.