קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות

חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות
אם יש לך זיתים נרפא מלח, טימין, טרגון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, חזה עגל ממולא צלוי, ו חזה עגל מטוגן עם מילוי תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים צלעות עגל מכל הצדדים עם מלח, פלפל, טימין, ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
שמן חום בסיר רחב גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים חצי צלעות ו sauté עד חום, מפנה מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4
מעביר צלעות לקערה. חזור עם שאר הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
להפחית את החום בינוני נמוך.
6
מוסיפים בצל, שום, ושאלוט לסיר. מכסים ומבשלים עד רך, מדי פעם מגרד את כל חתיכות השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מערבבים פילה אנשובי; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשוביפילה אנשובי
8
מוסיפים יין לבן ופרנוד. להגדיל את החום ומרתיחים תערובת 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
PernodPernod
9
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות עם מיץ, מרק עוף, טרגון טרי קצוץ; מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
טרגון טריטרגון טרי
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
10
מוסיפים עגל ומיצים שהצטברו מקערה, מסדרים עגל בשכבה אחת בסיר. להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד העגל הוא מכרז, הופך עגל מדי פעם, על 1 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מוסיפים בצל פנינה מקולף וזיתים ירוקים לסיר. מכסים ומבשלים עד בצל פנינה הם מכרז, על 25 דקות יותר. האם קדימה עגל מטוגן יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור בקירור. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
בצל פנינהבצל פנינה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
באמצעות מלקחיים, להעביר עגל לצלחת. להטות סיר וכפית את השומן מלמעלה של רוטב; להשליך שומן. מרתיחים רוטב עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מערבבים קליפת לימון מגוררת. להחזיר עגל לרוטב ומבשלים עד מחומם דרך וטעמים מתערבבים, כ 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
14
מעבירים עגל לקערה רדודה גדולה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

מרכיבים

3פילהפילה אנשובי, קצוץפילה אנשובי, קצוץ411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות במיץעגבניות חתוכות לקוביות במיץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מרווה טרייה קצוצהמרווה טרייה קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טרגון טרי קצוץטרגון טרי קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ8largesשיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ2(חוֹרֶף)קליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף במלח נמוךמרק עוף במלח נמוך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים ירוקים נרפאו במי מלח (כגון פיכולין; כ -6 אונקיות)זיתים ירוקים נרפאו במי מלח (כגון פיכולין; כ -6 אונקיות)2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1גדולבצל, חצוי, פרוס דקבצל, חצוי, פרוס דק283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל פנינה, מקולףבצל פנינה, מקולף596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרנו או ליקר אחר בטעם אניספרנו או ליקר אחר בטעם אניס2largesשאלוט, פרוסשאלוט, פרוס2קילוגרםקצה חזה עגל (כ 8 עצמות), לחתוך בין העצמות לצלעות בודדותקצה חזה עגל (כ 8 עצמות), לחתוך בין העצמות לצלעות בודדות