חזה עוף אורז בר ואספרגוס
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? אורז בר ושדי עוף אספרגוס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, שמן בוטנים, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז בר מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורז בר ועוגיות חמוציות מיובשות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . נסו חזה עוף עם אורז בר ופילאף, חזה עוף עם אורז בר אלפרדו, ו חזה עוף מזוגג פטל ממולא אורז בר וסלט כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים אספרגוס לתוך 3/4 אינץ ' עד 1 חתיכות אינץ, השלכת תחתית קשה של חניתות. בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב הויסין וסוכר חום ומניחים בצד. מכינים אורז או מחממים אורז מבושל וחמים.
חום ווק מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, לטפטף 1 כף שמן סביב השפה. אספרגוס מוקפץ במשך כ 2 דקות.
מוסיפים 2 כפות שמן ואת חתיכות עוף ומערבבים ומטגנים עד העוף הוא כבר לא ורוד.
מוסיפים את האספרגוס השמורה ורוטב הויסין / סוכר ומערבבים ומטגנים יחד עד שחלקים מצופים ברוטב.