חזה עוף איטלקי ממולא
חזה עוף ממולא איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו בזיליקום, פירורי לחם איטלקיים מתובלים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה די טוב. נסו חזה עוף איטלקי ממולא, חזה הודו ממולא נקניק איטלקי Marsala-חמוציות ספוגות, ו חזה עוף איטלקי אפוי פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים 1 1/2 תערובת גבינה איטלקית כוס, שום, בזיליקום, אורגנו בקערה.
מערבבים פרמזן ופירורי לחם בקערה נפרדת.
חותכים צד אחד של כל חזה עוף דרך האמצע אופקית כדי בתוך סנטימטר וחצי של הצד השני. לפתוח את שני הצדדים ולפזר אותם כמו ספר פתוח. עוף במשקל קל פאונד כדי לשטח. ממלאים כל חזה עוף בתערובת גבינה איטלקית וסוגרים כמו ספר על המילוי. מעיל החיצוני של כל חזה עוף עם ביצה; לחץ על תערובת פירורי לחם על שכבת ביצה כדי מעיל כל חזה עוף. מסדרים חזה עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים רצים ברורים, כ -45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
יוצקים רוטב ספגטי על עוף מבושל; למעלה עם תערובת גבינה איטלקית 1/4 כוס.
אופים עד הרוטב מבעבע גבינה מותכת, על 5 יותר דקות.