קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

חזה עוף איטלקי ממולא

חזה עוף איטלקי ממולא
חזה עוף ממולא איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו בזיליקום, פירורי לחם איטלקיים מתובלים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה די טוב. נסו חזה עוף איטלקי ממולא, חזה הודו ממולא נקניק איטלקי Marsala-חמוציות ספוגות, ו חזה עוף איטלקי אפוי פשוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים 1 1/2 תערובת גבינה איטלקית כוס, שום, בזיליקום, אורגנו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
אורגנואורגנו
שוםשום
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים פרמזן ופירורי לחם בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פירורי לחםפירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
חותכים צד אחד של כל חזה עוף דרך האמצע אופקית כדי בתוך סנטימטר וחצי של הצד השני. לפתוח את שני הצדדים ולפזר אותם כמו ספר פתוח. עוף במשקל קל פאונד כדי לשטח. ממלאים כל חזה עוף בתערובת גבינה איטלקית וסוגרים כמו ספר על המילוי. מעיל החיצוני של כל חזה עוף עם ביצה; לחץ על תערובת פירורי לחם על שכבת ביצה כדי מעיל כל חזה עוף. מסדרים חזה עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
חזה עוףחזה עוף
עוף שלםעוף שלם
מורחיםמורחים
לחםלחם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים רצים ברורים, כ -45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
6
יוצקים רוטב ספגטי על עוף מבושל; למעלה עם תערובת גבינה איטלקית 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
רוטב פסטהרוטב פסטה
עוף מבושלעוף מבושל
7
אופים עד הרוטב מבעבע גבינה מותכת, על 5 יותר דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.