חזה עוף בגריל עם זיגוג אפרסק פיקנטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חזה עוף בגריל עם זיגוג אפרסק חריף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 26 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 447 קלוריות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, ג'לפנו, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו פאי אפרסקים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חזה עוף בגריל עם זיגוג תפוז-ג'ינג'ר פיקנטי, עוף בגריל עם זיגוג אפרסק פיקנטי, ו חזה עוף בגריל עם זיגוג בצל.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מערבבים בקערה בינונית את שימורי האפרסק, שמן הזית, רוטב הסויה, החרדל, השום והג ' לפנו ומתבלים במלח ופלפל.שמור 1/2 כוס.
מברישים את העוף בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את עור העוף כלפי מטה ומבשלים עד להזהבה, 6 עד 7 דקות. הופכים וממשיכים לבשל 5 עד 6 דקות.
מברישים את שני הצדדים בזיגוג האפרסק וממשיכים לבשל עד לסיום, 4 עד 5 דקות נוספות.
מניחים את חצאי האפרסק החתוכים כלפי מטה על הגריל וצולים למשך 2 דקות. הופכים, מברישים עם 1/2 כוס זיגוג האפרסק השמורה וצולים עד שהאפרסקים רכים, 3 עד 4 דקות נוספות.