חזה עוף בפרמזן הרב
חזה עוף עשב פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חמאה, עלי פטרוזיליה, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: חזה עוף צלוי עשב, חזה עוף ממולא עשב, ו חזה עוף עשב חרדל.
הוראות
מניחים גרידת לימון, שום ופטרוזיליה על קרש חיתוך. לאסוף ולקצוץ שוב ושוב עד תערובת דומה חול גס. תניח בצד.
מניחים עוף בין 2 גיליונות של נייר שעווה פאונד שטוח עם מערוך. מתבלים במלח ופלפל.
ממיסים חמאה במחבת גדולה עם שמן על חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל עד השחמה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת ומכסים באופן רופף עם נייר כדי להתחמם.
יוצקים שומן ממחבת ומוסיפים מרק. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב להרים חתיכות השחמה. מרתיחים עד הנוזל מעובה מופחת עד 2 כפות. בערך 2 דקות.
להחזיר עוף למחבת; למעלה עם גבינה. להפחית את החום בינוני לכסות.
חום עד גבינה נמסה עוף מבושל דרך, 3 דקות.
להעביר צלחות רסס עם מיצים ממחבת.