חזה עוף ברוטב שרימפס
חזה עוף עם רוטב שרימפס רוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 432 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם חצאי חזה עוף, שמנת כבדה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו חזה עוף מלא שרימפס ברוטב שמפניה, שרימפס עם רוטב שמנת חריף, ו רוק שרימפס לתקוע עם ג'ינג'ר, רוטב סויה Hijiki (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
לטפוח עוף יבש ומפזרים 3/4 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית.
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז עוף sauté, מתהפך פעם אחת, עד השחמה, על 8 דקות בסך הכל.
העברת עוף עם מלקחיים למחבת אפייה רדודה קטנה, הזמנת שומן במחבת.
אופים עד רק מבושל דרך, על 8 דקות.
בעוד עוף אופה, להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת ומבשלים שום על חום מתון, ערבוב, עד הזהב חיוור, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים יין ועגבניות רסק ומבשלים, ערבוב וגירוד כל ביטים חומים, 3 דקות.
מפזרים שרימפס עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת יין ומבשלים, ערבוב, עד אטום, 1 עד 2 דקות.
מעבירים שליש שרימפס לבלנדר, יחד עם מספיק רוטב כדי להתמזג, ופרה עד חלקה. מערבבים פירה לרוטב שנותר במחבת.
מוסיפים שמנת, מיץ לימון, וכל מיצים בתבנית אפייה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שרימפס כולו הם רק מבושל דרך, על 1 דקה.
מגישים עוף עם רוטב ומפזרים עירית.