חזה עוף כתום ובלסמי
חזה עוף כתום ובלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. אם יש לכם חמאה, סוכר, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. נסו חזה עוף בלסמי, חזה עוף בלסמי, ו חזה עוף בלסמי-שום (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף עם מלח וחפירה בקמח, מתנער עודף.
כף חמה 1. חמאה ושמן במחבת מעל חום בינוני גבוה עד קצף חמאה.
להוסיף עוף; לבשל עד מבושל דרך וזהב, מפנה פעם אחת, על 8 דקות בסך הכל.
העברה לצלחת ומכסה בנייר כסף.
הוסף שאלוט למחבת ומטוגנת עד מתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים מרק, מיץ תפוזים, חומץ וסוכר; מבשלים, ערבוב, עד מופחת מעט, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום, להוסיף את החמאה שנותרה, ומערבבים עד מעובה. מתבלים במלח. פורסים עוף, יוצקים רוטב על גבי ומגישים.