חזה עוף מדיירה
השד של עוף מדיירה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 281 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קמח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו תנור שום קלוי עצם-בעור-על חזה עוף (Aka חזה עוף מפוצל), עוף מדיירה, ו עוף מדיירה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לדלות עוף בקמח.
שלב מרגרינה ושמן במחבת גדולה.
מניחים מעל חום בינוני-גבוה עד שמרגרינה נמסה.
מוסיפים עוף ומבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד או עד לסיום.
מעבירים עוף למגש הגשה, ומתחממים.
להשליך טיפות מחבת; להוסיף מדיירה ומיץ תפוזים למחבת. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 6 דקות או עד התערובת מצטמצמת כ 1/2 כוס, מחבת deglazing על ידי גירוד חלקיקים שנצמדים למחבת.
מוסיפים מרק, ומבשלים 10 דקות או עד שהתערובת מצטמצמת לכ-3/4 כוס.
מוסיפים שמנת ומבשלים 5 דקות או עד שהתערובת הופכת לצבע קרמל ומופחתת לכ-1/4 כוס. מערבבים 1/8 כפית מלח 1/8 כפית פלפל.
רוטב רסס באופן שווה על חצאי חזה עוף.