חזה עוף מוקפץ ממולא בגבינה ובשר חזיר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, ליווי: גרגיר הנחלים, אורז, יין ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר חזיר וגבינה חזה עוף ממולא, בשר חזיר וגבינה-חזה עוף ממולא, ו חזה עוף ממולא בגבינת פימיאנטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
הנח כל חצי שד, צד עור למעלה, לאורך על קרש חיתוך. מחזיק סכין חדה במקביל לעבוד משטח ומתחיל בצד ארוך, חזה לחתוך כמעט חצי אופקית (לא כל הדרך), ואז לפתוח אותו כמו ספר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סכין
2
כיסוי חצאי חזה נפתח עם חתיכת פלסטיק לעטוף בעדינות להלום כל אחד עד עובי 1/2 אינץ ' אפילו עם pounder בשר או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשר
עטיפת פלסטיק
מערוך
3
הסר ניילון לעטוף לכסות חצי השד נפתח עם 1 פרוסת בשר חזיר 1 פרוסת גבינה, תוחב בכל קצוות בולטים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
עוטף
חם
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
מברשת קצה של עוף עם קצת ביצה, שמירה על שארית, ולאחר מכן לקפל כל שד לשניים כדי לצרף בשר חזיר וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
גבינה
ביצה
חם
1
לטפוח עוף יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
2
מחממים 2 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך. בעוד חמאה הוא חימום, במהירות מברשת יותר ביצה על התפר של כל שד שוב, ואז לדלות את השדיים בקמח, רועד מעל עודף. עוף מטוגן, מתהפך פעם אחת, עד הזהב מבושל דרך, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
חמאה
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
העברה לצלחת ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
4
מוסיפים את כף הנותרים למחבת, ואז מטגנים פטריות ושאלות, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שאלות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים יין ומחבת deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד היין מופחת על ידי כמחצית, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים עגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים לרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
7
מוסיפים שמנת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על ידי כמחצית, על 6 דקות. מערבבים בכל מיצי עוף שנצברו על צלחת ורוטב העונה עם מלח ופלפל.