תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף ממולא תרד. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו חזה עוף, יין, תרד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: חזה עוף ממולא תרד, חזה עוף ממולא תרד לשניים, ו חזה עוף ממולא תרד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים כרישה, שום, אורגנו, מלח, פלפל אדום כתוש ופלפל שחור; מבשלים ומערבבים עד לכרישה רכה (כ -5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
הסר מהחום ולהוסיף את התרד, ערבוב לשלב; להגדיר תערובת תרד בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
5
חותכים את חזה העוף בחצי אופקית באמצעות סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
6
מניחים את החצאים התחתונים של השדיים בתבנית אפייה 9-x 9 אינץ', הגדרת החצאים העליונים בצד. חלוקת תרד באופן שווה בין השדיים; העליון כל חלק עם רבע פלפלים אדומים קלויים, ולהחליף את החצאים העליונים של השדיים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
7
מברישים את החצי העליון של כל חזה עוף עם חמאה מומסת; מפזרים פירורי לחם, ולרסס קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
מוסיפים יין לתבנית אפייה (הימנעות מפירורי הלחם), ואופים במשך 40 דקות או עד שהעוף מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר עוף מהתנור; תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה. כדי לשרת, לחתוך כל שד לתוך 3 או 4 פרוסות באלכסון כדי לחשוף את המילוי, או פשוט להשאיר כל חלק שלם.