קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

חזה עוף מתובל בזיגוג אננס

חזה עוף מתובל בזיגוג אננס
חזה עוף מתובל מזוגג אננס נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך חמאה, קינמון טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו חזה עוף מתובל בזיגוג אננס, חזה עוף מזוגג אננס עם פילאף קוסקוס, ו חזה עוף מתובל עם זיגוג מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצלחת פאי 9 אינץ', מערבבים סוכר חום, מלח, כוסברה, allspice, קינמון, כמון ופלפל אדום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
פלפל אדוםפלפל אדום
כוסברה.כוסברה.
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
כמוןכמון
מלחמלח
2
מניחים עוף בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה. השתמש בצד שטוח של פטיש בשר, pounder או מערוך בעדינות להלום כל חתיכת עוף לעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מרכך בשרמרכך בשר
מערוךמערוך
3
טפטוף שמן על עוף ולעבוד אותו עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
4
מניחים חתיכה אחת של עוף בתערובת תבלינים להתהפך כדי לוודא שכל המשטחים מצופים בשכבה דקה של תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
תבליניםתבלינים
5
מניחים עוף על צלחת. חזור עם עוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
6
בסיר 1-ליטר, מחממים את כל מרכיבי הזיגוג לרתיחה מעל חום בינוני. קוק חשף כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מעובה סירופי מופחת 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
הסר מהחום.
8
הסר 2 כפות זיגוג כדי לצחצח מעל עוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
זיגוגזיגוג
9
מתלה גריל ספריי עם ספריי בישול או מברשת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
חום גחלים או גריל גז לחום בינוני גבוה. (כדי לבדוק חום לבישול, למקם את היד שלך, כף יד למטה, על 1 אינץ ' מן מתלה גריל. ספור " אחד-אחד אלף, שניים-אחד אלף, שלושה-אחד אלף."כאשר אתה צריך להסיר את היד שלך ב "שלוש", הגעת לחום בינוני גבוה והם מוכנים לבשל.) עוף גריל נחשף 4 עד 5 דקות לכל צד או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר הוא לחתוך (170°F).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
כאשר העוף כמעט מבושל דרך, מברשת עם זיגוג 2 כפות שמורות. גריל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
12
הסר עוף מן הגריל טפטוף עם זיגוג הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל