חזה עוף עגבניות
חזה עוף טומטיו עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -35 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 381 קלוריות . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת שום, כוסברה, שמנת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 60% . נסו סלסת קיווי-טומטיו ורדה , תבשיל חזיר לטיני וטומטיו , וקדי חזיר עם זיגוג מנגו-קיווי מוגש עם סלסת טומטיו (מתכונים דומים).
הוראות
טורפים בירה, רוטב טריאקי, אבקת צ'ילי ואבקת שום יחד בקערה; יוצקים לשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים את העוף, מצפים במרינדה, סוחטים את עודפי האוויר ואוטמים את השקית. להשרות במקרר 6 עד 24 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה ומשמנים קלות את השבכה.
מוציאים את העוף מהמרינדה ומנערים עודפים. זורקים את יתרת המרינדה.
מבשלים את חזה העוף על גריל שחומם מראש עד שהם אינם ורודים יותר במרכז והמיצים צלולים, 7 עד 10 דקות לכל צד. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות צלזיוס). מסדרים חזה עוף בתבנית אפייה ומעל כל אחד מהם פרוסת גבינת מינסטר.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים עגבניות ומים בסיר גדול; מביאים מים לרתיחה, מניחים מכסה על הסיר, מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות להתפוצץ, 7 עד 10 דקות. מערבבים בצל ושום לרוטב עגבניות; מתבלים במלח ופלפל; ממשיכים לבשל ברתיחה נמוכה עד שהבצל רך, כ-15 דקות.
יוצקים רוטב עגבניות לבלנדר. כסה והחזק את המכסה כלפי מטה; דופקים כמה פעמים לפני שמשאירים לתערובת אחידה. מערבבים שמנת חמוצה וכוסברה לתוך רוטב העגבניות; יוצקים על העוף וגבינת מינסטר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ-15 דקות.