חזה עוף עטוף בבייקון ומרווה
חזה עוף עטוף בבייקון ומרווה הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 56 דקות. אם יש לכם קמח, מלח, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו חזה עוף עטוף בבייקון, חזה עוף עטוף בבייקון, ו בייקון מעושן עטוף חזה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. ערפל קל צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מפזרים עוף בקלילות עם מלח ומניחים 2 עלי מרווה על כל חצי חזה עוף. עוטפים פרוסת בייקון סביב כל חתיכת עוף ומניחים חתיכות עוף בתבנית אפייה.
אופים עד העוף מבושל דרך ופנים רושמים 74° על מדחום מיידי לקרוא, על 40 דקות.
מעבירים עוף למגש ומכסים באופן רופף בנייר כסף כדי להתחמם. שומן רזה ממיצים בתבנית אפייה ושופכים אותם לסיר קטן.
מניחים מעל חום בינוני גבוה מקציפים בקמח עד צורות הדבק, 1 דקה.
מקציפים במרק ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד הרוטב הוא חלק מעובה, על 2 דקות.
לטאטא כל מיצים שהצטברו על מגש לרוטב.
יוצקים רוטב על עוף ומגישים.