קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות59
מגזין

חזה עוף על ריסול דלעת / חמוציות עם רוטב בלסמי שוקולד לבן ואספרגוס

חזה עוף על ריסול דלעת / חמוציות עם רוטב בלסמי שוקולד לבן ואספרגוס
גשו לסופר וקנו קליפת ליים מיובשת כתוש לאבקה, חומץ בלסמי, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד שוקולד צ'יפס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג מוקרם בטעם שוקולד צ'יה-צ' יאה בטעם וויסקי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 87%. נסו חזה עוף על ריסול דלעת / חמוציות עם רוטב בלסמי שוקולד לבן ואספרגוס, אספרגוס של Nif ממולאים חזה עוף עם רוטב Hollandaise, ו סלט אביב ארוגולה אספרגוס לבן עם רוטב בלסמי לבן עם Meyer Lemon (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור עוגות rissole, להרתיח את קוביות סקווש עבור עוגות rissole עד רק רך, ולנקז היטב. להפריש עד הצורך. במקביל, להרתיח את תפוחי האדמה עד רך לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סכין קילוףסכין קילוף
2
התחל את הרוטב בעוד הדלעת ותפוחי האדמה עבור rissole רותחים. ממיסים 2 כפות חמאה על חום בינוני בסיר (הזמנת 2 כפות אחרות)ומבשלים את הבצל עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את המניה עוף, חומץ, רוטב סויה, וחתיכות תפוחי אדמה ולתת נתחי תפוחי אדמה לבשל בעוד הנוזל מפחית ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
עבור העוף, מחממים תנור ל 375 מעלות F. בעוד תערובת העוף מבשלת לרוטב, חזה עוף העונה עם מלח, פלפל ואבקת סיד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחממים את שמן הגפן על אש בינונית גבוהה במחבת גדולה נפרדת וצורבים את העוף עוזב ללא הפרעה במשך 3 הדקות הראשונות או כך בכל צד כדי לאפשר לתבלינים להשתלב לתוך פני השטח של העוף ולאפשר את תהליך הקרמליזציה להתחיל למנוע קריעה של העוף או "לאבק את" של התבלינים. לאחר העוף צרוב משני הצדדים, להעביר גיליון אפייה ולסיים עוף בתנור.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לקישוט, להרתיח חניתות אספרגוס עד רק רך במי מלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
באותו מחבת שנהגת לצרוב את העוף, לחמם שמן גפן נוסף (במידת הצורך) ולטגן את הבצל הלבן עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
בצל לבןבצל לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים את הבצל לתפוחי האדמה אשר הורתחו לעוגות ריסול, תוך שמירה על מחבת ה "סאוט". מתבלים, טועמים, עם מלח ופלפל, ומחכים יחד. מקפלים את שבבי שוקולד לבן, בצל ירוק, חמוציות, וקוביות של סקווש, מנסה לא לשבור את הסקווש. אפשר לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להשתמש חותך מעגל 3 אינץ ' כדי ליצור עוגות rissole. באותו מחבת, מחממים שמן גפנים נוסף (במידת הצורך) על חום בינוני-גבוה וצורבים את העוגות rissole. השאירו ללא הפרעה עבור הראשון 2 עד 3 דקות בכל צד כדי לאפשר את תהליך קרמליזציה להתחיל ולמנוע את העוגה להתפרק. כאשר אתה רואה את הקצוות של העוגה מתחיל להפוך חום זהוב, להעיף לצרוב בצד השני. ואז לבשל עוד עד העוגה היא מוצקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מהחום ולשמור על חום.
10
באותו מחבת, לצרוב את חניתות אספרגוס במשך כמה דקות כדי להוסיף קצת צבע טעם אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
חזור לסיר של תערובת עוף אשר כבר בישול לרוטב. מקפלים את שבבי השוקולד הלבן לתוך הרוטב, ומעבירים את הרוטב לבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
לטאטא את שמורות 2 כפות חמאה כדי לסיים את הרוטב, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מניחים עוגת rissole על צלחת הגשה, העליון עם חזה עוף, רוטב כפית מעל ומקשטים עם חניתות אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

12חניתות אספרגוס, קצוות קשים נשברוחניתות אספרגוס, קצוות קשים נשברו43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1/2 מקל או 1/4 כוס) חמאה, מחולק(1/2 מקל או 1/4 כוס) חמאה, מחולק1קטןדלעת סקווש או דלעת סקווש, קלופים, זרעים הוסרו חתוכים לקוביות 1/4 אינץ 'ל 1/2 אינץ' גושיםדלעת סקווש או דלעת סקווש, קלופים, זרעים הוסרו חתוכים לקוביות 1/4 אינץ 'ל 1/2 אינץ' גושים6חזה עוף ללא עצמותחזה עוף ללא עצמות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד צ'יפס וניל לבן (מומלץ: הצ' יפס הלבן המוביל של הרשי)שוקולד צ'יפס וניל לבן (מומלץ: הצ' יפס הלבן המוביל של הרשי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד צ'יפס וניל לבן (מומלץ: הצ' יפס הלבן המוביל של הרשי)שוקולד צ'יפס וניל לבן (מומלץ: הצ' יפס הלבן המוביל של הרשי)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמוציות טריותחמוציות טריות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבריכות שומר טריותבריכות שומר טריות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זרעי ענבים (לפי הצורך לטגן את הבצל ועוגות ריסול, בהתאמה)שמן זרעי ענבים (לפי הצורך לטגן את הבצל ועוגות ריסול, בהתאמה)12 כפיות אבקת שוםאבקת קליפת ליים או קליפת ליים מיובשת כתושה לאבקה עם מרגמה ועליאבקת קליפת ליים או קליפת ליים מיובשת כתושה לאבקה עם מרגמה ועלי12 כפיות אבקת שוםרוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1( חצילים)תפוחי אדמה, קלופים חתוכים לחתיכות 1/2 אינץ '( כמו thickener)תפוחי אדמה, קלופים חתוכים לחתיכות 1/2 אינץ '( כמו thickener)3largesתפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות אינץ 1תפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות אינץ 16שרימפס וורידיםמלחמלח6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי32 כפות חמאה מומסתבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץ12 כפיות אבקת שוםחומץ בלסמי לבןחומץ בלסמי לבן1( חצילים)בצל לבן, קצוץ קטןבצל לבן, קצוץ קטן