קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות59
מגזין

חזה עוף על ריסול דלעת / חמוציות עם רוטב בלסמי שוקולד לבן ואספרגוס

חזה עוף על ריסול דלעת / חמוציות עם רוטב בלסמי שוקולד לבן ואספרגוס
גשו לסופר וקנו קליפת ליים מיובשת כתוש לאבקה, חומץ בלסמי, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד שוקולד צ'יפס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג מוקרם בטעם שוקולד צ'יה-צ' יאה בטעם וויסקי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 87%. נסו חזה עוף על ריסול דלעת / חמוציות עם רוטב בלסמי שוקולד לבן ואספרגוס, אספרגוס של Nif ממולאים חזה עוף עם רוטב Hollandaise, ו סלט אביב ארוגולה אספרגוס לבן עם רוטב בלסמי לבן עם Meyer Lemon (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור עוגות rissole, להרתיח את קוביות סקווש עבור עוגות rissole עד רק רך, ולנקז היטב. להפריש עד הצורך. במקביל, להרתיח את תפוחי האדמה עד רך לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סכין קילוףסכין קילוף
2
התחל את הרוטב בעוד הדלעת ותפוחי האדמה עבור rissole רותחים. ממיסים 2 כפות חמאה על חום בינוני בסיר (הזמנת 2 כפות אחרות)ומבשלים את הבצל עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את המניה עוף, חומץ, רוטב סויה, וחתיכות תפוחי אדמה ולתת נתחי תפוחי אדמה לבשל בעוד הנוזל מפחית ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
עבור העוף, מחממים תנור ל 375 מעלות F. בעוד תערובת העוף מבשלת לרוטב, חזה עוף העונה עם מלח, פלפל ואבקת סיד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחממים את שמן הגפן על אש בינונית גבוהה במחבת גדולה נפרדת וצורבים את העוף עוזב ללא הפרעה במשך 3 הדקות הראשונות או כך בכל צד כדי לאפשר לתבלינים להשתלב לתוך פני השטח של העוף ולאפשר את תהליך הקרמליזציה להתחיל למנוע קריעה של העוף או "לאבק את" של התבלינים. לאחר העוף צרוב משני הצדדים, להעביר גיליון אפייה ולסיים עוף בתנור.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לקישוט, להרתיח חניתות אספרגוס עד רק רך במי מלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
באותו מחבת שנהגת לצרוב את העוף, לחמם שמן גפן נוסף (במידת הצורך) ולטגן את הבצל הלבן עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
בצל לבןבצל לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים את הבצל לתפוחי האדמה אשר הורתחו לעוגות ריסול, תוך שמירה על מחבת ה "סאוט". מתבלים, טועמים, עם מלח ופלפל, ומחכים יחד. מקפלים את שבבי שוקולד לבן, בצל ירוק, חמוציות, וקוביות של סקווש, מנסה לא לשבור את הסקווש. אפשר לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להשתמש חותך מעגל 3 אינץ ' כדי ליצור עוגות rissole. באותו מחבת, מחממים שמן גפנים נוסף (במידת הצורך) על חום בינוני-גבוה וצורבים את העוגות rissole. השאירו ללא הפרעה עבור הראשון 2 עד 3 דקות בכל צד כדי לאפשר את תהליך קרמליזציה להתחיל ולמנוע את העוגה להתפרק. כאשר אתה רואה את הקצוות של העוגה מתחיל להפוך חום זהוב, להעיף לצרוב בצד השני. ואז לבשל עוד עד העוגה היא מוצקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר מהחום ולשמור על חום.
10
באותו מחבת, לצרוב את חניתות אספרגוס במשך כמה דקות כדי להוסיף קצת צבע טעם אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
חזור לסיר של תערובת עוף אשר כבר בישול לרוטב. מקפלים את שבבי השוקולד הלבן לתוך הרוטב, ומעבירים את הרוטב לבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
לטאטא את שמורות 2 כפות חמאה כדי לסיים את הרוטב, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
מניחים עוגת rissole על צלחת הגשה, העליון עם חזה עוף, רוטב כפית מעל ומקשטים עם חניתות אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

מרכיבים

12חניתות אספרגוס, קצוות קשים נשברוחניתות אספרגוס, קצוות קשים נשברו4קרום: פירורי קרקר גרהם(1/2 מקל או 1/4 כוס) חמאה, מחולק(1/2 מקל או 1/4 כוס) חמאה, מחולק1קטןדלעת סקווש או דלעת סקווש, קלופים, זרעים הוסרו חתוכים לקוביות 1/4 אינץ 'ל 1/2 אינץ' גושיםדלעת סקווש או דלעת סקווש, קלופים, זרעים הוסרו חתוכים לקוביות 1/4 אינץ 'ל 1/2 אינץ' גושים6חזה עוף ללא עצמותחזה עוף ללא עצמות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד צ'יפס וניל לבן (מומלץ: הצ' יפס הלבן המוביל של הרשי)שוקולד צ'יפס וניל לבן (מומלץ: הצ' יפס הלבן המוביל של הרשי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד צ'יפס וניל לבן (מומלץ: הצ' יפס הלבן המוביל של הרשי)שוקולד צ'יפס וניל לבן (מומלץ: הצ' יפס הלבן המוביל של הרשי)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמוציות טריותחמוציות טריות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבריכות שומר טריותבריכות שומר טריות2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זרעי ענבים (לפי הצורך לטגן את הבצל ועוגות ריסול, בהתאמה)שמן זרעי ענבים (לפי הצורך לטגן את הבצל ועוגות ריסול, בהתאמה)1גבינת פרמזן מגוררתאבקת קליפת ליים או קליפת ליים מיובשת כתושה לאבקה עם מרגמה ועליאבקת קליפת ליים או קליפת ליים מיובשת כתושה לאבקה עם מרגמה ועלי1גבינת פרמזן מגוררתרוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1( חצילים)תפוחי אדמה, קלופים חתוכים לחתיכות 1/2 אינץ '( כמו thickener)תפוחי אדמה, קלופים חתוכים לחתיכות 1/2 אינץ '( כמו thickener)3largesתפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות אינץ 1תפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות אינץ 16קצת קישואים קצוציםמלחמלח6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי32 כפות חמאה מומסתבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץ1גבינת פרמזן מגוררתחומץ בלסמי לבןחומץ בלסמי לבן1( חצילים)בצל לבן, קצוץ קטןבצל לבן, קצוץ קטן