קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות59
מגזין

חזה עוף על ריסול דלעת / חמוציות עם רוטב בלסמי שוקולד לבן ואספרגוס

חזה עוף על ריסול דלעת / חמוציות עם רוטב בלסמי שוקולד לבן ואספרגוס
גשו לסופר וקנו קליפת ליים מיובשת כתוש לאבקה, חומץ בלסמי, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד שוקולד צ'יפס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג מוקרם בטעם שוקולד צ'יה-צ' יאה בטעם וויסקי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 87%. נסו חזה עוף על ריסול דלעת / חמוציות עם רוטב בלסמי שוקולד לבן ואספרגוס, אספרגוס של Nif ממולאים חזה עוף עם רוטב Hollandaise, ו סלט אביב ארוגולה אספרגוס לבן עם רוטב בלסמי לבן עם Meyer Lemon (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור עוגות rissole, להרתיח את קוביות סקווש עבור עוגות rissole עד רק רך, ולנקז היטב. להפריש עד הצורך. במקביל, להרתיח את תפוחי האדמה עד רך לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סכין קילוףסכין קילוף
2
התחל את הרוטב בעוד הדלעת ותפוחי האדמה עבור rissole רותחים. ממיסים 2 כפות חמאה על חום בינוני בסיר (הזמנת 2 כפות אחרות)ומבשלים את הבצל עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סכין קילוףסכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את המניה עוף, חומץ, רוטב סויה, וחתיכות תפוחי אדמה ולתת נתחי תפוחי אדמה לבשל בעוד הנוזל מפחית ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
עבור העוף, מחממים תנור ל 375 מעלות F. בעוד תערובת העוף מבשלת לרוטב, חזה עוף העונה עם מלח, פלפל ואבקת סיד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים את שמן הגפן על אש בינונית גבוהה במחבת גדולה נפרדת וצורבים את העוף עוזב ללא הפרעה במשך 3 הדקות הראשונות או כך בכל צד כדי לאפשר לתבלינים להשתלב לתוך פני השטח של העוף ולאפשר את תהליך הקרמליזציה להתחיל למנוע קריעה של העוף או "לאבק את" של התבלינים. לאחר העוף צרוב משני הצדדים, להעביר גיליון אפייה ולסיים עוף בתנור.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לקישוט, להרתיח חניתות אספרגוס עד רק רך במי מלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
באותו מחבת שנהגת לצרוב את העוף, לחמם שמן גפן נוסף (במידת הצורך) ולטגן את הבצל הלבן עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
בצל לבןבצל לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מעבירים את הבצל לתפוחי האדמה אשר הורתחו לעוגות ריסול, תוך שמירה על מחבת ה "סאוט". מתבלים, טועמים, עם מלח ופלפל, ומחכים יחד. מקפלים את שבבי שוקולד לבן, בצל ירוק, חמוציות, וקוביות של סקווש, מנסה לא לשבור את הסקווש. אפשר לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להשתמש חותך מעגל 3 אינץ ' כדי ליצור עוגות rissole. באותו מחבת, מחממים שמן גפנים נוסף (במידת הצורך) על חום בינוני-גבוה וצורבים את העוגות rissole. השאירו ללא הפרעה עבור הראשון 2 עד 3 דקות בכל צד כדי לאפשר את תהליך קרמליזציה להתחיל ולמנוע את העוגה להתפרק. כאשר אתה רואה את הקצוות של העוגה מתחיל להפוך חום זהוב, להעיף לצרוב בצד השני. ואז לבשל עוד עד העוגה היא מוצקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סכין קילוףסכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר מהחום ולשמור על חום.
10
באותו מחבת, לצרוב את חניתות אספרגוס במשך כמה דקות כדי להוסיף קצת צבע טעם אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
חזור לסיר של תערובת עוף אשר כבר בישול לרוטב. מקפלים את שבבי השוקולד הלבן לתוך הרוטב, ומעבירים את הרוטב לבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
לטאטא את שמורות 2 כפות חמאה כדי לסיים את הרוטב, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מניחים עוגת rissole על צלחת הגשה, העליון עם חזה עוף, רוטב כפית מעל ומקשטים עם חניתות אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

12חניתות אספרגוס, קצוות קשים נשברוחניתות אספרגוס, קצוות קשים נשברו4(חוֹרֶף)(1/2 מקל או 1/4 כוס) חמאה, מחולק(1/2 מקל או 1/4 כוס) חמאה, מחולק1קטןדלעת סקווש או דלעת סקווש, קלופים, זרעים הוסרו חתוכים לקוביות 1/4 אינץ 'ל 1/2 אינץ' גושיםדלעת סקווש או דלעת סקווש, קלופים, זרעים הוסרו חתוכים לקוביות 1/4 אינץ 'ל 1/2 אינץ' גושים6חזה עוף ללא עצמותחזה עוף ללא עצמות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשוקולד צ'יפס וניל לבן (מומלץ: הצ' יפס הלבן המוביל של הרשי)שוקולד צ'יפס וניל לבן (מומלץ: הצ' יפס הלבן המוביל של הרשי)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשוקולד צ'יפס וניל לבן (מומלץ: הצ' יפס הלבן המוביל של הרשי)שוקולד צ'יפס וניל לבן (מומלץ: הצ' יפס הלבן המוביל של הרשי)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמוציות טריותחמוציות טריות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבריכות שומר טריותבריכות שומר טריות2(חוֹרֶף)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים2(חוֹרֶף)שמן זרעי ענבים (לפי הצורך לטגן את הבצל ועוגות ריסול, בהתאמה)שמן זרעי ענבים (לפי הצורך לטגן את הבצל ועוגות ריסול, בהתאמה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת קליפת ליים או קליפת ליים מיובשת כתושה לאבקה עם מרגמה ועליאבקת קליפת ליים או קליפת ליים מיובשת כתושה לאבקה עם מרגמה ועלי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1( חצילים)תפוחי אדמה, קלופים חתוכים לחתיכות 1/2 אינץ '( כמו thickener)תפוחי אדמה, קלופים חתוכים לחתיכות 1/2 אינץ '( כמו thickener)3largesתפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות אינץ 1תפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות אינץ 16ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3פרוסותבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ בלסמי לבןחומץ בלסמי לבן1( חצילים)בצל לבן, קצוץ קטןבצל לבן, קצוץ קטן