חזה עוף עלום ג'ינג'י עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף עלומה ג'ינג'י עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם שמן זית, שמן שומשום, חומץ אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו שלוק הליבוט עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה אדומים, סלמון עם שעועית ירוקה זנגביל ובוק צ'וי, ו עוף עלום עם עגבניות, זיתים ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
דק פרוסה 2 אינץ ' של זנגביל ולהוסיף אותו לסיר גדול עם 6 כוסות מים, 1 חבורה של בצל ירוק, 1/2 כוס של רוטב סויה, 1/4 כוס של חומץ, שום, ותפוחי אדמה. מבשלים עד תפוחי האדמה מבושלים, על 8 דקות.
הסר את תפוחי האדמה לחתוך אותם לרבעים.
תוסיף את העוף לסיר. מבשלים במשך 10 דקות או עד העוף מבושל דרך.
תן לו לנוח 5 דקות לפני חיתוך. בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים עד למכרז, 3 עד 5 דקות; לנקז. חותכים דק את הבצל הירוק הנותרים וקוצצים דק את הג ' ינג ' ר שנותר.
מניחים אותם בקערה עם רוטב הסויה והחומץ הנותרים.
להקציף את הדבש, שמן שומשום, קאיין, ושמן זית.
מוסיפים את השעועית הירוקה ותפוחי האדמה וזורקים. מחלקים בין צלחות בודדות ומגישים עם העוף.