קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות65
מגזין

חזה עוף עם סלט אבוקדו

חזה עוף עם סלט אבוקדו
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם אבוקדו, שמן זית, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חזה עוף עם סלסה מנגו אבוקדו, בייקון אפוי עטוף חזה עוף עם אבוקדו, ו כריך חזה עוף בגריל קיץ עם כוסברה אבוקדו מאי.

הוראות

1
גריל חום בינוני. לשפשף את העוף בכל רחבי עם 1 כפית של שמן זית ופפריקה. מבשלים 4-5 דקות בכל צד עד חרוך קל מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מערבבים את מרכיבי הסלט יחד, מתבלים ומוסיפים את שאר השמן. חותכים בעובי את העוף ומגישים עם סלט.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'