חזה עוף עם סלסה אבוקדו
חזה עוף עם סלסה אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם אבוקדו, מלח שום, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף מסקיט עם סיד-סלסה אבוקדו, חזה עוף עם סלסה אבוקדו, עגבניות ומלפפון, ו חזה עוף פיאסטה עם עגבניות-סלסה אבוקדו.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים; מפזרים על שני הצדדים של עוף.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 5 דקות. להפוך עוף, ולהוסיף סלסה למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 7 דקות או עד העוף נעשה.
מעבירים עוף לצלחות אישיות. מערבבים אבוקדו וכוסברה לתוך סלסה במחבת; לבשל רק עד מחומם היטב. תערובת סלסה כפית על עוף.