חזה עוף עם רוטב דובדבנים
חזה עוף עם רוטב דובדבנים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, סוכר, קליפת תפוז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. ציון זה הוא מוצק. חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבנים, ו חזה ברווז בגריל עם רוטב שזיף דובדבן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו קמח ומלח.
מוסיפים עוף, חתיכה אחת בכל פעם, ומנערים לציפוי. במחבת גדולה על אש בינונית, עוף חום בחמאה משני הצדדים.
בסיר גדול שלבו את הסוכר, מיץ התפוזים, הבצל, קליפת התפוז, הג ' ינג ' ר והקינמון. מביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות או עד להפחתת מעט והסוכר נמס, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה דובדבנים.
יוצקים רוטב על עוף. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 30-35 דקות או עד שמדחום בשר קורא 170 מעלות צלזיוס.
מוציאים עוף לפלטת הגשה; שמור על חום.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לרוטב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.