חזה עוף עם רוטב פלפל ארטישוק
חזה עוף עם רוטב ארטישוק-פלפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 212 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם לבבות ארטישוק במרינדה, פפריקה, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו חזה עוף עם רוטב ארטישוק-זית, ארטישוק-חזה עוף ממולא, ו חזה עוף ממולא ארטישוק תרד בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים לבבות ארטישוק, שומרים מרינדה. קוצצים דק לבבות ארטישוק, וזורקים עם פלפלים קלויים; מניחים בצד.
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח.
מחממים 2 כפות מרינדת ארטישוק שמורה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים עוף, ומבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבת ושומרים על חום.
מוסיפים שום למחבת; מטגנים 30 שניות. מערבבים פנימה את מרינדת הארטישוק שנותרה, תערובת פלפלים קלויים, יין, פפריקה ופלפל אדום גרוס, תוך ערבוב לשחרור חלקיקים שחומים מתחתית המחבת. מחזירים עוף למחבת; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד לסיום העוף.