תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף פיאסטה עם עגבניות אבוקדו Salsan. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 669 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו אבוקדו, בצל ירוק, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: חזה עוף עם סלסה אבוקדו, עגבניות ומלפפון, חזה עוף עם סלסה אבוקדו, עגבניות ומלפפון, ו חזה עוף מסקיט עם סיד-סלסה אבוקדו.
הוראות
1
בכוס בינונית או קערת פלסטיק, לערבב בעדינות את כל מרכיבי סלסה. מקררים עד שמוכנים להגיש.
תנור חום ל 191°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים עוף, צד עור למעלה, במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים מרינדה על עוף. לכסות ולאפות 30 דקות. לחשוף ולאפות 20 עד 30 דקות יותר, צחצוח מדי פעם עם מרינדה, עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (170F).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף סוכר אדום גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
ב 10 אינץ ' מחבת, חום 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה עד חם. קוק רצועות טורטייה בשמן 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום פריך וזהוב.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.