חזה פטריות סיידר
אם יש לך בערך 6 שעות ו-10 דקות לבלות במטבח, חזה פטריות סיידר עשוי להיות מתכון מדהים ללא חלב לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 48 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 407 קלוריות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. הוא מושלם לחנוכה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם תערובת מרק פטריות בצל, חזה בקר, עוגיות ג'ינג'רס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 75% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את חזה בקר של BBQ , חזה בקר קלוע בירה עם רוטב דינג דאנג טוב , וחזה בקר קלוע ביין אדום .
הוראות
חותכים את החזה לשלישים; מקום ב-5- או 6-Qt. בישול איטי. בקערה גדולה, שלבו את הרוטב, הסיידר, תערובת המרק ופירורי העוגיות; יוצקים על בשר בקר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהבשר רך.
פורסים בשר דק על פני התבואה. הסר שומן ממיצי בישול; לעבות אם רוצים.