חזיר & סלסה ירוקה עם גבינה Hominy
המתכון חזיר & סלסה ירוקה עם גבינה Hominy יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 66 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, שום, tomatillos, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזיר & סלסה ירוקה עם גבינה Hominy, צ'יזי ירוק צ' ילה חזיר אנצ'ילדות, ו קסדיות הומניות עם סלסה Tomatillo בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל צ ' ילי במחבת גדולה 5 דקות. או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף שום, tomatillos ובצל למחבת; לבשל 10 דקות. או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות. לקלף שום ולהוסיף לבלנדר עם tomatillas ובצל; להתמזג עד חלקה.
לבשל בשר 6 qt. סיר לחץ על חום בינוני-גבוה 4 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים; למעלה עם רוטב tomatillo. נעל מכסה סיר לחץ במקום. מבשלים על חום בינוני-גבוה עד מנעולי פורקן לחץ במקום ו הרגולטור מתחיל רוק בעדינות. להפחית חום בהדרגה כדי לשמור על איטי יציב נדנדה תנועה; לבשל 40 עד 45 דקות. או עד שהבשר יהיה רך.
בואו לעמוד 10 דקות. או עד טיפות פורקן לחץ.
הסר רגולטור, ואז מכסה; מערבבים פורסלין. להחליף מכסה.
בואו לעמוד 5 דקות. או עד פורסלין הוא נבול.
בינתיים, להביא מים, מרק hominy להרתיח בסיר; לכסות. מבשלים על אש נמוכה 55 דקות. או עד hominy הוא מתרכך ונוזל נספג.
העברה לקערה הגשה; למעלה עם גבינה.
מגישים עם תערובת בשר וקליפות חזיר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.