חזיר-Outlet
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזיר-Oulet יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 583 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-45 דקות. לך לחנות ותביא חומץ יין שרי, עלי דפנה, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר", חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני) (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור ברזל יצוק הולנדי, מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד רק פריך.
הסר מן הסיר ולהניח בצד על צלחת מרופדת מגבת נייר. מתבלים את החזיר ואת העוף במלח ופלפל.
מוסיפים את חתיכות החזיר לשומן בייקון וחום מכל הצדדים.
הסר מן הסיר ולהניח בצד על צלחת גדולה.
מוסיפים את ירכי העוף למחבת וחומים באופן שווה, ואז מסירים ומוסיפים לצלחת עם החזיר.
מוסיפים את בצל cipollini, גזר וסלרי לתוך הסיר ומבשלים 3 עד 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מקציפים בקמח ומבשלים 2 דקות, ואז מוסיפים את המניה, עלי דפנה, טימין ומרווה ומשלבים היטב.
שים את בשר החזיר ועוף חתיכות לתוך הרוטב לכסות. להפחית את החום ומבשלים עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 2 שעות.
מוסיפים את השעועית cannellini ואת הכיסוי ומבשלים במשך 25 דקות.
מעבירים למגש הגשה ומגישים חם עם טפטוף של חומץ יין שרי וקמצוץ של פטרוזיליה.