חזיר אדובו בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו חזיר אדובו בגריל. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 40 גרם חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. ראש לחנות ולקחת אורגנו הקרקע, צלעות חזיר במרכז לחתוך, חומץ סיידר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי חומץ כמו קינוח. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 73%. נסו חזיר אדובו בגריל, צלעות חזיר ענקיות בגריל עם משחת אדובו, ו טאקו חזיר בגריל אדובו עם סלסה מלפפון-צנון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית.
הסר גבעולים וזרעים מצ ' ילי. קורעים צ ' ילי לחתיכות גדולות; מניחים במחבת. מבשלים 15 שניות או עד לחימום יסודי, הופכים חתיכות מדי פעם (היזהרו לא לשרוף צ ' ילי); מוציאים מהתבנית.
מוסיפים שום ובצל למחבת; מבשלים 5 דקות או עד להשחמה, הופכים לעתים קרובות.
שלב צ ' ילי, שום, בצל, מרק ו -4 המרכיבים הבאים (מרק דרך פלפל אנגלי) בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים פנימה 1 כף חומץ. מביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות או עד שהצ ' ילי רך.
מניחים מחצית מתערובת הצ ' ילה בבלנדר; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים תערובת פיתה לקערה קטנה; חזור על התהליך עם תערובת צ ' ילה שנותרה.
מחממים מחבת מצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים תערובת צ ' ילה; מבשלים 5 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה סוכר ומלח. מגניב לגמרי.
שלב 1/2 כוס תערובת צ ' ילה ו -1 כף חומץ בשקית ניילון גדולה עם רוכסן.
מוסיפים את צלעות החזיר לשקית; שקית חותם. משרים חזיר במקרר 8 שעות או לילה, מפנה שקית מדי פעם.
שלב את תערובת הצ ' ילה שנותרה עם מיץ תפוזים ומיץ ליים; מכסים ומעבירים למקרר.
מניחים את הרוטב השמור בסיר קטן; מבשלים על אש בינונית 5 דקות או עד לחימום יסודי.
מוציאים חזיר מהשקית ושומרים מרינדה.
מניחים חזיר על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; צולים 4 דקות מכל צד או עד שהמדחום רושם 160 (ורוד מעט), ומצפים לעתים קרובות במרינדה שמורה.
מסירים מהאש; למעלה עם רוטב חם.