חזיר איטי עם רוטב דומדמניות-דובדבנים
ירך חזיר איטי עם רוטב דומדמניות-דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 691 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חרדל טחון, קליפת לימון, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: פארו עם עגבניות שרי ובזיליקום {סיר איטי}, שיבולת שועל חתוכה לחתוך שוקולד דובדבן איטי, ו פיסטוק פיסטוק איטי ושוקולדים דובדבנים חמוצים.
הוראות
מערבבים שימורים, חומץ, חרדל וג ' ינג ' ר בכוס מדידה 2 כוס.
מניחים חזיר ב 6 ליטר סיר איטי, זמירה בשר חזיר במידת הצורך כדי להתאים.
בשר חזיר מברשת עם כ 1/4 כוס של תערובת משמר. מקררים שאריות שימורים תערובת בעוד טבחים חזיר.
מכסים ומבשלים חזיר על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות.
כ -20 דקות לפני חזיר נעשה, מיקרוגל שנותר משמר תערובת שנחשפה על 4 דקות גבוהות. מערבבים דומדמניות וקליפת לימון; מיקרוגל שנחשף על גבוה על 3 דקות או עד שהתערובת רק מתחילה לרתוח. מערבבים בעירית. מגניב בערך 10 דקות.
הסר את בשר החזיר מכיריים. פורסים בשר חזיר; מניחים על מגש הגשה.