חזיר אניס עם תאנים ותפוחים
חזיר אניס עם תאנים ותפוחים נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סטייקים עם בשר חזיר, מלח ופלפל, תפוח חמוץ עבה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו בשר חזיר צלוי הל עם תפוחים ותאנים, מטבל יוגורט דבש עם תאנים וטוגנים חיטה אניס, ו צלעות כבש מטוגנות עם תאנים, אניס כוכב וכתום דם (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את אניסיד משני צדי צלעות החזיר ומתבלים במלח ופלפל. במחבת גדולה לא מגיבה, מחממים את שמן הזית עד כמעט עישון.
מוסיפים את סטייקים חזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד משחימים היטב, על 3 דקות לכל צד. להפחית את החום עד בינוני לבשל את החזיר עד המשרד בקושי ורוד בפנים, על 4 דקות יותר.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את פרוסות התפוח ומבשלים, מסתובבים, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מוסיפים 2 כפות של מיץ תפוזים ומבשלים עד פרוסות תפוח הם פשוט רך, על 1 דקה.
מוסיפים את התאנים ואת הנותרים 6 כפות מיץ תפוזים, להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים לערבב טעמים, 1 עד 2 דקות.
מתבלים את הרוטב עם חומץ, מלח ופלפל. מערבולת בחמאה 1 כף הנותרים. להחזיר את החזיר וכל מיצים; לחמם בקצרה.
מגישים עם: אורז, אורז בר, או שעורה.