חזיר אפוי ותפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Herbed חזיר ותפוחים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 346 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם בצל, סירופ מייפל אמיתי, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-50 דקות. וזה טוב. נסו חזיר אפוי ותפוחים, צלעות חזיר עם תפוחים, ו פילה חזיר פילה עם תפוחים ורוטב סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את המרווה, קורנית, רוזמרין, מרז ' ורם, מלח ופלפל. לשפשף על צלי. מכסים, ומקררים צלי במשך 6 עד 8 שעות, או לילה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מניחים צלי במחבת צלייה רדודה, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 עד 1 1/2 שעות.
בקערה בינונית, מערבבים תפוחים ובצל עם סוכר חום. כף סביב צלי, ולהמשיך לבשל במשך 1 שעה יותר, או עד הטמפרטורה הפנימית של הצלי הוא 145 מעלות F (63 מעלות C).
להעביר את הצלי, תפוחים ובצל למגש הגשה, ולשמור על חם.
כדי להפוך את הרוטב, לרפרף שומן עודף מיצי בשר.
יוצקים טפטוף למחבת כבדה בינונית. מערבבים במיץ תפוחים וסירופ. מבשלים ומערבבים על חום בינוני גבוה עד נוזל כבר מופחת בחצי, על 1 כוס. פורסים את הצלי, ומגישים עם רוטב.