חזיר אפוי שום
חזיר אפוי שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 1 . מנה אחת מכילה 9092 קלוריות, 787 גר' של חלבון, ו 609 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. . אם יש לך חזיר, מיץ אננס, ג'ינג'ר הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
יש לשטוף את בשר החזיר ואת טפיחה יבש עם מגבות נייר; לסדר את ירך החזיר לחתוך בצד למטה במחבת צלייה רדודה.
לעשות 20 חתכים עם נקודת סכין בכל רחבי בשר חזיר; דברים שן שום אחד לתוך כל חתך.
הקש ציפורן שלמה לתוך החזיר.
מכסים את החזיר בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה ו 20 דקות.
בזמן שהחזיר אופה, מערבבים מיץ אננס, סוכר חום, חרדל יבש וג ' ינג ' ר בקערה.
יוצקים מיץ אננס זיגוג על בשר חזיר.
החזירו את החזיר לתנור שנחשף והמשיכו לאפות עד שזיגוג יתעבה, כ-45 דקות נוספות. בשר חזיר כל 15 דקות.
אפשר בשר חזיר לנוח 5 עד 10 דקות.
הסר שום ציפורן שלמה לפני חיתוך.