חזיר באחה מוקפץ
חזיר באחה מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לכם עגבניות שרי, מרק עוף דל נתרן, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: עוף וברוקולי מוקפץ, סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים.
הוראות
מפזרים חזיר עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור; לזרוק.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף שמן קנולה; מערבולת.
מוסיפים חזיר ומבשלים במשך 3 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר חזיר מן המחבת; לשמור על חום.
מחבת חום מעל חום גבוה, ולהוסיף הנותרים 1 כף שמן קנולה, מערבולת מעיל.
מוסיפים בצל, ומטגנים מוקפץ במשך 1 דקה.
מוסיפים את הפלפלים ואת jalapeo; מערבבים ומטגנים במשך 1 דקה. להחזיר חזיר למחבת, ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים בתערובת מרק, 1/2 הנותרים מלח כפית, ונותר 1/4 כפית פלפל שחור, ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום, ומערבבים עגבניות.