חזיר במרינדה עם שזיפים ואנשובי
חזיר במרינדה עם שזיפים מיובשים ואנשובי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אנשובי, שזיפים מיובשים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: צלי חזיר במרינדה עם שזיפים מיובשים ומשמש, שזיפים מיובשים מבושלים ביין פורט, ו אנשובי במרינדה.
הוראות
בסיר קטן, לכסות את שזיפים מיובשים עם הנמל ולהביא לרתיחה.
הסר את המחבת מן החום ולתת לעמוד עד שזיפים מתרככים, כ -25 דקות.
יוצקים את השזיפים והנמל לתוך מנה גדולה, רדודה.
מוסיפים את השום, מיץ לימון וגלידה וקמצוץ גדול של מלח ופלפל.
מוסיפים את צלי החזיר ופונים למעיל.
בואו להשרות בטמפרטורת החדר במשך 4 שעות, הפיכת הבשר לעתים קרובות.
הסר את השזיפים המיובשים מן המרינדה. מסננים את המרינדה לסיר קטן ושמורה.
מרדדים את פילה אנשובי ודוחפים כל אחד לתוך שזיף. לעשות חתך ארוך עמוק מותן חזיר, משאיר על 1 אינץ ' של בשר מחובר. פתח את הצלי כמו ספר ועונה עם מלח ופלפל. מסדרים את השזיפים הממולאים בשורה לאורך החריץ; לסגור את הצלי ולקשור אותו במרווחים של 2 אינץ ' עם חוט מטבח. מתבלים את הצלי בכל מקום במלח ופלפל.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את הצלי, צד השומן למטה, וחומים אותו על חום מתון על 4 צדדים, על 1 דקה לכל צד. הגדר את הצלי במחבת צלייה, צד שומן למעלה. צולים במשך כ 55 דקות; אם מיצי המחבת מתחילים להיראות כהים מאוד, מוסיפים 2 כפות מים למחבת. הצלי נעשה כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז רשם הבשר 14
להעביר את הצלי ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 10 דקות.
לגרד את כל חתיכות מושחרות במחבת הצלייה. הגדר את המחבת על חום נמוך בינוני ומערבבים את הקמח כדי להפוך את הדבק חלקה. לאט לאט להקציף את המרינדה שמורות ומבשלים, מקציפים, עד שהרוטב הוא חלק מעובה, על 3 דקות.
יוצקים את הרוטב לסיר נקי ומתבלים במלח ופלפל.
להתיר את הצלי ולפרוס אותו 1/2 אינץ עבה.
יוצקים כל מיצים לתוך הרוטב לחמם לפני ההגשה עם צלי חזיר.