חזיר בסגנון יוקטן
אם יש לכם מקל קינמון, אבקת צ'ילי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: חזיר מטוגן בסגנון יוקטן, צלעות חזיר בסגנון יוקטן, ו צלעות חזיר בגריל בסגנון יוקטן.
הוראות
באמצעות סכין קטנה וחדה, לעשות חריצים אקראיים 1 1/2 אינץ ' בצלי חזיר וכאלה כל אחד עם שזיף.
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי או עציץ עמיד מעל חום בינוני גבוה וחומים את החזיר מכל הצדדים.
הסר את החזיר מהתנור ההולנדי; להפריש.
בינתיים, במעבד מזון או בלנדר עם המנוע פועל, לעבד את שיני השום עד טחון.
מוסיפים את הבצל ואת הדופק עד טחון.
מוסיפים את השום הטחון ואת הבצל לתנור ההולנדי ומטוגנים עד רך אך לא משחימים.
מוסיפים את מיץ התפוחים, חומץ סיידר, אבקת צ ' ילי, מלח, אורגנו וקינמון. החזירו את הפארק לתנור ההולנדי. מעל חום גבוה, מביאים לרתיחה. מכסים ומניחים בתנור. לבשל 1 1/2 שעות, לצלות מדי פעם.
הסר את הכיסוי ומבשל 30 דקות יותר.
הסר את החזיר מהרוטב. תניח את הרוטב בצד ל-10 דקות. כאשר השומן מגיע אל פני השטח, לרפרף אותו ולהשליך. מרתיחים את הרוטב על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מופחת כ 1 1/2 כוסות. חותכים את צלי החזיר ומגישים עם הרוטב.
שמור את זה: פרוס כל בשר חזיר שאריות לתוך 1/2 אינץ ' עבה חתיכות ולאחסן במיכלים אטומים או שקיות רוכסן כבד חובה עם חלק מהרוטב. להכניס למקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 3 חודשים. כדי לחמם, מיקרוגל את החזיר ברוטב, כך הבשר נשאר לח.