קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

חזיר ברוטב תפוזים-חמוציות

חזיר ברוטב תפוזים-חמוציות
אם יש לכם מיץ תפוזים להתרכז, חמוציות, קורנפלורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 53%. מתכונים דומים: בצל ירוק חזיר מתובל ברוטב חמוציות - כתום, תבשיל חזיר חמוציות כתום, ו תפוז-חמוציות-זיגוג חזיר פילה.

הוראות

1
לקצץ ולהשליך כל שומן עודף מן צלעות חזיר, ולאחר מכן למקם את הבשר בין שתי חתיכות של ניילון לעטוף. עם פטיש כבד, שטוח בצד או פטיש נקי, להכות בחוזקה בכל רחבי עד הבשר הוא 1/4 עד 1/3 אינץ ' עבה. (לא להלום חזק מספיק כדי לקרוע את הבשר.)
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
להמס חמאה ושמן במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. כאשר החמאה רוחשת, מוסיפים חזיר (אם כל הבשר לא יתאים, מבשלים בקבוצות). קוק, מפנה פעם אחת, עד שני הצדדים הם משחימים היטב והמרכז הוא כבר לא ורוד( לחתוך לבדיקה), 4 עד 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר בשר, להעביר מגש, ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מערבבים מרק, חמוציות מיובשות, ריכוז מיץ תפוזים, חרדל, עמילן תירס עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מוסיפים למחבת ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן; להרתיח עד מעט מעובה, על 1 דקה, ואז לשפוך על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי