חזיר ברוטב תפוזים-חמוציות
אם יש לכם מיץ תפוזים להתרכז, חמוציות, קורנפלורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 53%. מתכונים דומים: בצל ירוק חזיר מתובל ברוטב חמוציות - כתום, תבשיל חזיר חמוציות כתום, ו תפוז-חמוציות-זיגוג חזיר פילה.
הוראות
לקצץ ולהשליך כל שומן עודף מן צלעות חזיר, ולאחר מכן למקם את הבשר בין שתי חתיכות של ניילון לעטוף. עם פטיש כבד, שטוח בצד או פטיש נקי, להכות בחוזקה בכל רחבי עד הבשר הוא 1/4 עד 1/3 אינץ ' עבה. (לא להלום חזק מספיק כדי לקרוע את הבשר.)
להמס חמאה ושמן במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. כאשר החמאה רוחשת, מוסיפים חזיר (אם כל הבשר לא יתאים, מבשלים בקבוצות). קוק, מפנה פעם אחת, עד שני הצדדים הם משחימים היטב והמרכז הוא כבר לא ורוד( לחתוך לבדיקה), 4 עד 5 דקות בסך הכל.
הסר בשר, להעביר מגש, ולשמור חם.
מערבבים מרק, חמוציות מיובשות, ריכוז מיץ תפוזים, חרדל, עמילן תירס עד חלקה.
מוסיפים למחבת ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן; להרתיח עד מעט מעובה, על 1 דקה, ואז לשפוך על חזיר.