חזיר ג'ינג'ר מוקפץ
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? מוקפץ חזיר ג'ינג'ר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.01 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 339 קלוריות. צאו לחנות והרימו שמן קנולן, בצל, מיץ תפוזים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש ב מיץ תפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שזיף שרברט עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו מוקפץ ירקות נמוך פודמאפ עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, סטייק שומשום מוקפץ, ו מוקפץ בקר וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס, מיץ התפוזים, רוטב הסויה, השום והג ' ינג ' ר עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
במחבת גדולה או בווק, מטגנים חזיר בשמן במשך 5 דקות או עד להשחמה קלה; מסננים. מוסיפים את הבצל, האפונה והפלפל האדום; מבשלים ומערבבים 3-5 דקות או עד שהם פריכים-רכים.
מערבבים תערובת מיץ תפוזים ומוסיפים את התבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.