קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

חזיר וולינגטון

חזיר וולינגטון
חזיר וולינגטון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 984 קלוריות, 107 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 443 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם ביצה, פלפל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גדול של 95%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזיר וולינגטון, חזיר וולינגטון, ו חזיר וולינגטון.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מקציפים את הביצה והמים בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את טבעות התפוחים בקערה של מעבד מזון מיני ומעבדים למשך 30 עד 45 שניות או עד שהם בגודל של קוביות בינוניות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חתוך את פילה חזיר של כל עודף שומן ועור כסף. פורסים את המכרז לאורך האמצע ויוצרים 2 חלקים נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
6
הניחו את חלקי הרך זה ליד זה ראש לזנב, כך שכאשר הם מונחים יחד הם באותו גודל בקצוות.
7
הניחו פיסת נייר קלף בגודל 12 על 16 אינץ ' על השיש וסדרו את פיסות הפרושוטו במרכז, חופפים אותן מספיק כדי ליצור שכבה מוצקה שאורכה כרך. למעלה עם חתיכת קלף שנייה, ובעזרת מערוך, מגלגלים מעל הפרושוטו כדי לעזור להדביק את החלקים זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מוציאים את נייר הקלף ומפזרים את הפרושוטו עם המלח, הפלפל והטימין. הניחו את המכרז באמצע הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
מורחים את התפוחים היבשים בין 2 חתיכות של פילה לדחוף בחזרה יחד כך התפוחים מוחזקים ביניהם. בעזרת נייר הקלף כדי לסייע, עטפו את הפרושוטו סביב השקד כדי לסגור לחלוטין באריזה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים יבשיםתפוחים יבשים
פרושוטופרושוטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
10
מפזרים את השיש בקמח ומרדדים את המאפה ל -12 על 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
11
מורחים את החרדל דק במרכז המאפה ומניחים את הפרושוטו עטוף במרכז המאפה על החרדל. מקפלים את בצק העלים כלפי מעלה ומעל החלק העליון של הרך, ואז מגלגלים לסגירה מלאה, ומברישים את שולי המאפה בשטיפת הביצים על מנת לאטום. הופכים את השקד כך שצד השקד בעובי המאפה הכפול יהיה מתחת. צובטים את קצות המאפה לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מברישים את כל המאפה בשטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
מניחים את השקד על תבנית חצי גיליון מרופדת קלף ואופים 25 עד 30 דקות או עד שהחזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של לפחות 140 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוציאים את השקד מהתנור, מעבירים לרשת קירור ומניחים לנוח 10 דקות לפני שפורסים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה