חזיר וולינגטון
חזיר וולינגטון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 984 קלוריות, 107 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 443 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם ביצה, פלפל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גדול של 95%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזיר וולינגטון, חזיר וולינגטון, ו חזיר וולינגטון.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים ל -400 מעלות צלזיוס.
מקציפים את הביצה והמים בקערה קטנה ומניחים בצד.
מניחים את טבעות התפוחים בקערה של מעבד מזון מיני ומעבדים למשך 30 עד 45 שניות או עד שהם בגודל של קוביות בינוניות. הניחו בצד.
חתוך את פילה חזיר של כל עודף שומן ועור כסף. פורסים את המכרז לאורך האמצע ויוצרים 2 חלקים נפרדים.
הניחו את חלקי הרך זה ליד זה ראש לזנב, כך שכאשר הם מונחים יחד הם באותו גודל בקצוות.
הניחו פיסת נייר קלף בגודל 12 על 16 אינץ ' על השיש וסדרו את פיסות הפרושוטו במרכז, חופפים אותן מספיק כדי ליצור שכבה מוצקה שאורכה כרך. למעלה עם חתיכת קלף שנייה, ובעזרת מערוך, מגלגלים מעל הפרושוטו כדי לעזור להדביק את החלקים זה לזה.
מוציאים את נייר הקלף ומפזרים את הפרושוטו עם המלח, הפלפל והטימין. הניחו את המכרז באמצע הפרושוטו.
מורחים את התפוחים היבשים בין 2 חתיכות של פילה לדחוף בחזרה יחד כך התפוחים מוחזקים ביניהם. בעזרת נייר הקלף כדי לסייע, עטפו את הפרושוטו סביב השקד כדי לסגור לחלוטין באריזה.
מפזרים את השיש בקמח ומרדדים את המאפה ל -12 על 14 אינץ'.
מורחים את החרדל דק במרכז המאפה ומניחים את הפרושוטו עטוף במרכז המאפה על החרדל. מקפלים את בצק העלים כלפי מעלה ומעל החלק העליון של הרך, ואז מגלגלים לסגירה מלאה, ומברישים את שולי המאפה בשטיפת הביצים על מנת לאטום. הופכים את השקד כך שצד השקד בעובי המאפה הכפול יהיה מתחת. צובטים את קצות המאפה לאיטום.
מברישים את כל המאפה בשטיפת הביצים.
מניחים את השקד על תבנית חצי גיליון מרופדת קלף ואופים 25 עד 30 דקות או עד שהחזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של לפחות 140 מעלות צלזיוס.
מוציאים את השקד מהתנור, מעבירים לרשת קירור ומניחים לנוח 10 דקות לפני שפורסים ומגישים.