קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

חזיר וולינגטון

חזיר וולינגטון
חזיר וולינגטון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 984 קלוריות, 107 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 443 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם ביצה, פלפל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גדול של 95%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזיר וולינגטון, חזיר וולינגטון, ו חזיר וולינגטון.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מקציפים את הביצה והמים בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים את טבעות התפוחים בקערה של מעבד מזון מיני ומעבדים למשך 30 עד 45 שניות או עד שהם בגודל של קוביות בינוניות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
חתוך את פילה חזיר של כל עודף שומן ועור כסף. פורסים את המכרז לאורך האמצע ויוצרים 2 חלקים נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
6
הניחו את חלקי הרך זה ליד זה ראש לזנב, כך שכאשר הם מונחים יחד הם באותו גודל בקצוות.
7
הניחו פיסת נייר קלף בגודל 12 על 16 אינץ ' על השיש וסדרו את פיסות הפרושוטו במרכז, חופפים אותן מספיק כדי ליצור שכבה מוצקה שאורכה כרך. למעלה עם חתיכת קלף שנייה, ובעזרת מערוך, מגלגלים מעל הפרושוטו כדי לעזור להדביק את החלקים זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מוציאים את נייר הקלף ומפזרים את הפרושוטו עם המלח, הפלפל והטימין. הניחו את המכרז באמצע הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מורחים את התפוחים היבשים בין 2 חתיכות של פילה לדחוף בחזרה יחד כך התפוחים מוחזקים ביניהם. בעזרת נייר הקלף כדי לסייע, עטפו את הפרושוטו סביב השקד כדי לסגור לחלוטין באריזה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים יבשיםתפוחים יבשים
פרושוטופרושוטו
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מפזרים את השיש בקמח ומרדדים את המאפה ל -12 על 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מורחים את החרדל דק במרכז המאפה ומניחים את הפרושוטו עטוף במרכז המאפה על החרדל. מקפלים את בצק העלים כלפי מעלה ומעל החלק העליון של הרך, ואז מגלגלים לסגירה מלאה, ומברישים את שולי המאפה בשטיפת הביצים על מנת לאטום. הופכים את השקד כך שצד השקד בעובי המאפה הכפול יהיה מתחת. צובטים את קצות המאפה לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
פרושוטופרושוטו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
12
מברישים את כל המאפה בשטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
13
מניחים את השקד על תבנית חצי גיליון מרופדת קלף ואופים 25 עד 30 דקות או עד שהחזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של לפחות 140 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוציאים את השקד מהתנור, מעבירים לרשת קירור ומניחים לנוח 10 דקות לפני שפורסים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)