קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

חזיר וולינגטון

חזיר וולינגטון
חזיר וולינגטון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 984 קלוריות, 107 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 443 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם ביצה, פלפל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גדול של 95%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזיר וולינגטון, חזיר וולינגטון, ו חזיר וולינגטון.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מקציפים את הביצה והמים בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את טבעות התפוחים בקערה של מעבד מזון מיני ומעבדים למשך 30 עד 45 שניות או עד שהם בגודל של קוביות בינוניות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חתוך את פילה חזיר של כל עודף שומן ועור כסף. פורסים את המכרז לאורך האמצע ויוצרים 2 חלקים נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
6
הניחו את חלקי הרך זה ליד זה ראש לזנב, כך שכאשר הם מונחים יחד הם באותו גודל בקצוות.
7
הניחו פיסת נייר קלף בגודל 12 על 16 אינץ ' על השיש וסדרו את פיסות הפרושוטו במרכז, חופפים אותן מספיק כדי ליצור שכבה מוצקה שאורכה כרך. למעלה עם חתיכת קלף שנייה, ובעזרת מערוך, מגלגלים מעל הפרושוטו כדי לעזור להדביק את החלקים זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מוציאים את נייר הקלף ומפזרים את הפרושוטו עם המלח, הפלפל והטימין. הניחו את המכרז באמצע הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
מורחים את התפוחים היבשים בין 2 חתיכות של פילה לדחוף בחזרה יחד כך התפוחים מוחזקים ביניהם. בעזרת נייר הקלף כדי לסייע, עטפו את הפרושוטו סביב השקד כדי לסגור לחלוטין באריזה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים יבשיםתפוחים יבשים
פרושוטופרושוטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
10
מפזרים את השיש בקמח ומרדדים את המאפה ל -12 על 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מורחים את החרדל דק במרכז המאפה ומניחים את הפרושוטו עטוף במרכז המאפה על החרדל. מקפלים את בצק העלים כלפי מעלה ומעל החלק העליון של הרך, ואז מגלגלים לסגירה מלאה, ומברישים את שולי המאפה בשטיפת הביצים על מנת לאטום. הופכים את השקד כך שצד השקד בעובי המאפה הכפול יהיה מתחת. צובטים את קצות המאפה לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
12
מברישים את כל המאפה בשטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
13
מניחים את השקד על תבנית חצי גיליון מרופדת קלף ואופים 25 עד 30 דקות או עד שהחזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של לפחות 140 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוציאים את השקד מהתנור, מעבירים לרשת קירור ומניחים לנוח 10 דקות לפני שפורסים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®