חזיר וירקות חורף קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזיר וירקות חורף קלויים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ירקות חורף קלויים, ירקות קלויים חורף, ו ירקות חורף קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הירקות הקלויים, במקום הראשון 7 מרכיבים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
טפטוף עם 1 כף שמן; מפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל.
אופים ב 450 במשך 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם.
כדי להכין חזיר, לקצץ שומן חזיר; לחתוך לקוביות 2 אינץ'.
מחממים 1 כפית שמן בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חצי חזיר, ומטוגנים 5 דקות או עד חזיר הוא השחמה על כל הצדדים.
הסר מהמחבת. חזור על ההליך עם 1 כפית שמן בשר חזיר שנותר. להחזיר חזיר משחימים למחבת; להוסיף 1/4 כפית מלח, יין, טימין, פלפל, ועלי המפרץ. מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה. לחשוף, להביא לרתיחה, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם (כ 5 דקות).
מגישים חזיר עם ירקות קלויים.