קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

חזיר וכרוב כבוש עם תפוחי אדמה

חזיר וכרוב כבוש עם תפוחי אדמה
חזיר וכרוב כבוש עם תפוחי אדמה דורש כ 5 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 600 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם עלי דפנה, זרעי קימל, כרוב כבוש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלי חזיר עם כרוב כבוש ובטטה, צלע חזיר מעושן עם כרוב כבוש, תפוחי אדמה ורסק תפוחים, ו חזיר, כרוב כבוש ובטטה-סיר לחץ.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הכרוב הכרוב, הבצל, התפוחים, סירופ התירס, עלי הדפנה, הקימל והפלפל. כף חצי ל -5 קילו. סיר איטי; למעלה עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
זרעי קימלזרעי קימל
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
צולים צלעות חזיר 6 אינץ'. מהאש למשך 3-4 דקות מכל צד או עד להשחמה; מניחים מעל תפוחי אדמה. כף תערובת כרוב כבוש שנותרה על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
מכסים ומבשלים על גבוה במשך שעה 1. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים 4-5 שעות יותר או עד שהבשר רך. מחק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'