קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

חזיר וכרוב כבוש עם תפוחי אדמה

חזיר וכרוב כבוש עם תפוחי אדמה
חזיר וכרוב כבוש עם תפוחי אדמה דורש כ 5 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 600 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם עלי דפנה, זרעי קימל, כרוב כבוש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלי חזיר עם כרוב כבוש ובטטה, צלע חזיר מעושן עם כרוב כבוש, תפוחי אדמה ורסק תפוחים, ו חזיר, כרוב כבוש ובטטה-סיר לחץ.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הכרוב הכרוב, הבצל, התפוחים, סירופ התירס, עלי הדפנה, הקימל והפלפל. כף חצי ל -5 קילו. סיר איטי; למעלה עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
זרעי קימלזרעי קימל
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
צולים צלעות חזיר 6 אינץ'. מהאש למשך 3-4 דקות מכל צד או עד להשחמה; מניחים מעל תפוחי אדמה. כף תערובת כרוב כבוש שנותרה על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מכסים ומבשלים על גבוה במשך שעה 1. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים 4-5 שעות יותר או עד שהבשר רך. מחק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר