חזיר ועוף Adobo
אם יש לך רוטב סויה, פלפל, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. עם כפית ציון של 83% המנה הזו מעולה. נסו אדובו עוף חזיר, חזיר (או עוף) Adobo, ו אדובו עוף חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
בשר חזיר ועוף עם מלח ופלפל ומניחים בסיר. לשפשף עם שום כתוש עלה דפנה קרוע, מעיל עם חומץ (ורוטב סויה, אם משתמשים). לכסות, להשרות במקרר במשך 8 שעות, או לילה.
מביאים בשר ונוזל כבישה לרתיחה. להפחית לרתיחה ולבשל במשך 1 1/2 שעות, או עד הבשר הוא מזלג מכרז. במידת הצורך, להוסיף כמות קטנה של מים כדי למנוע התייבשות.
מסננים נוזלים מבשר. חזור אל סיר המניות ולהביא לרתיחה. במחבת, לבשל ולערבב בשר ב 1 כף שמן על חום גבוה בינוני עד חום מכל הצדדים, הוספת שאריות 2 שיני שום מרוסק ב 3 הדקות האחרונות.
מוסיפים בשרים לבישול נוזלי, וממשיכים להתבשל עד מעט מעובה.