חזיר וערמונים
חזיר וערמונים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו תרמילים כוכב אניס, ערמונים, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר מטוגנות עם ערמונים, צלעות חזיר מטוגנות עם ערמונים, ו תבשיל חזיר עם Cipollini, פטריות, ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב ירך חזיר, ערמונים, ואת 9 המרכיבים הבאים (ערמונים דרך אניס כוכב) בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה ו 20 דקות או עד הבשר רך, ערבוב מדי פעם. זרוק קינמון וכוכב אניס.
מערבבים מים וקורנפלור, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קורנפלור לתערובת חזיר, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן.
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מניחים 1/2 אטריות כוס לתוך כל אחד 6 קערות; העליון עם תערובת חזיר 3/4 כוס.
מקשטים כל מנה עם בצל ירוק פרוס, אם תרצה בכך.