קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

חזיר ופאי תפוחים עם קרום צ'דר מרווה

חזיר ופאי תפוחים עם קרום צ'דר מרווה
אם יש לך תפוחים מוצקים-טארט, מלח שולחן, סוכר חום חזק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה די טוב. מתכונים דומים: חזיר ופאי תפוחים עם קרום צ'דר מרווה, בשר חזיר צלוי עם קרום לחם תירס מרווה, ו צלעות חזיר אפויות עם קרום פרמזן-מרווה.

הוראות

1
ראשית להפוך את הקרום: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, מרווה, ומלח עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מפזרים את קוביות החמאה על תערובת הקמח ולהשתמש באצבעות שלך כדי לעבוד אותם (אתה רוצה לשפשף את האגודל נגד קצות האצבעות שלך, מורחים את החמאה כפי שאתה עושה זאת). לעשות את זה עד התערובת נראית כמו קמח תירס עם כמה חתיכות בגודל אפונה שנותרו חמאה. מערבבים בגבינה עם מזלג עד מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מפזרים 6 כפות מי קרח על התערובת ומערבבים במזלג עד שהבצק מתחיל להתאחד. במידת הצורך, להוסיף כף נוספת או שתיים של מי קרח (אתה לא צריך הרבה יותר). להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש שלוש פעמים. לאסוף את הבצק לכדור, ולאחר מכן לחלק לשתי מנות, מה שהופך את אחד קצת יותר גדול מהשני. לחץ על כל חלק לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד. להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
הפוך את המילוי: במחבת מעל חום בינוני-נמוך, לבשל את התפוחים ללא כל שמן, ערבוב בעדינות, עד שהם רק מתחילים לרכך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
6
מוסיפים שמן למחבת ומגבירים את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הבצל, חזיר, סוכר חום, מלח ותבלינים. לבשל, באמצעות כף עץ כדי לשבור את הבשר, עד שהוא משחיתי קלות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
תן לתערובת הבשר להתקרר במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מוסיפים את פירורי הלחם ואת הדופק חמש פעמים עד התערובת יש את המרקם של חול גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
10
הכן את הקרום: לפתוח את הדיסק הגדול יותר של בצק ולשים אותו במרכז גיליון גדול של נייר קלף או נייר שעווה. מכסים את הבצק עם פיסת קלף שנייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
11
להתגלגל החוצה, עובד מהמרכז, למעגל 13 אינץ'. לקלף את פיסת הקלף העליונה ולהעביר את הבצק לצלחת עוגה, קלופים בצד למטה. לקלף את הקלף שנותר ולחץ את הקרום לצדדים של צלחת העוגה, עוטף כל עודף מעבר לקצה. לפתוח את הדיסק הקטן יותר של בצק ולשים אותו במרכז גיליון גדול של נייר קלף. מכסים את הבצק עם פיסת קלף שנייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
להתגלגל החוצה, עובד מהמרכז, למעגל 11 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
יוצקים את תערובת הבשר לתוך הקרום התחתון בעדינות להחליק את החלק העליון עם מרית. מסדרים את פרוסות התפוח המבושלות על הבשר, לחיצה למטה כדי להפוך את כל הבנייה חלקה ומסודרת ככל האפשר. לקלף את הגיליון העליון של קלף את הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
העברה, צד קלוף למטה, אל העוגה, ואז לקלף את הקלף שנותר. באמצעות סכין חדה, לעשות שני חתכים 3 אינץ ' בקרום כדי לאפשר קיטור לברוח. מקפלים את הקצוות של הקרום התחתון מעל הקרום העליון crimp את הקצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מברשת את הקרום עם ביצה לשטוף ולקשט עם עלי מרווה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
אופים ב 218° במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל375 ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 25 עד 35 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
הסר מהתנור ולתת מגניב 25 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
Reprinted from The Apple Lover ' s Cookbook by Amy Traverso. זכויות יוצרים © 2011 by Amy Traverso; photographs © 2011 by Squire Fox. משמש באישור של המוציא לאור, W. W. Norton & Company, Inc.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות

מרכיבים

680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(כ -3 גדול) מוצק תפוחים מתוקים (ראה Apple Notes), unpeeled, cored, וחותכים 1/4 אינץ ' עבה טריזים(כ -3 גדול) מוצק תפוחים מתוקים (ראה Apple Notes), unpeeled, cored, וחותכים 1/4 אינץ ' עבה טריזים42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספירורי לחם פשוטיםפירורי לחם פשוטים11 כף אורגנו מיובשסוכר חום בהיר ארוז היטבסוכר חום בהיר ארוז היטב2חתיכות טופי הית' ברמרווה מיובשת, מתפוררת היטבמרווה מיובשת, מתפוררת היטב1ביצה מעורבב עם 1 כף מיםביצה מעורבב עם 1 כף מים350חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוסות קמח לכל המטרה1/2 כוסות קמח לכל המטרה0חתיכות טופי הית' ברallspice הקרקעallspice הקרקע1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע900חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחון פאונד (רצוי 15 עד 17% שומן)חזיר טחון פאונד (רצוי 15 עד 17% שומן)901 לב מפאלדי טרי אם אפשרעד 8 כפות מי קרחעד 8 כפות מי קרח1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1קטןבצל, קצוץ דק מאודבצל, קצוץ דק מאוד85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אונקיות גבינת צ'דר חדה, מגורד דקאונקיות גבינת צ'דר חדה, מגורד דק1חתיכות טופי הית' ברמלח שולחןמלח שולחן680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(כ -3 גדול) תפוחים מוצק-טארט, unpeeled, cored, וחותכים 1/4 אינץ ' עבה טריזים(כ -3 גדול) תפוחים מוצק-טארט, unpeeled, cored, וחותכים 1/4 אינץ ' עבה טריזים162 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(2 מקלות; 255 גרם) חמאה לא מלוחה, לחתוך לקוביות קטנות(2 מקלות; 255 גרם) חמאה לא מלוחה, לחתוך לקוביות קטנות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים