אם יש לך תפוחים מוצקים-טארט, מלח שולחן, סוכר חום חזק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה די טוב. מתכונים דומים: חזיר ופאי תפוחים עם קרום צ'דר מרווה, בשר חזיר צלוי עם קרום לחם תירס מרווה, ו צלעות חזיר אפויות עם קרום פרמזן-מרווה.
הוראות
1
ראשית להפוך את הקרום: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, מרווה, ומלח עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים את קוביות החמאה על תערובת הקמח ולהשתמש באצבעות שלך כדי לעבוד אותם (אתה רוצה לשפשף את האגודל נגד קצות האצבעות שלך, מורחים את החמאה כפי שאתה עושה זאת). לעשות את זה עד התערובת נראית כמו קמח תירס עם כמה חתיכות בגודל אפונה שנותרו חמאה. מערבבים בגבינה עם מזלג עד מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מפזרים 6 כפות מי קרח על התערובת ומערבבים במזלג עד שהבצק מתחיל להתאחד. במידת הצורך, להוסיף כף נוספת או שתיים של מי קרח (אתה לא צריך הרבה יותר). להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש שלוש פעמים. לאסוף את הבצק לכדור, ולאחר מכן לחלק לשתי מנות, מה שהופך את אחד קצת יותר גדול מהשני. לחץ על כל חלק לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד. להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
הפוך את המילוי: במחבת מעל חום בינוני-נמוך, לבשל את התפוחים ללא כל שמן, ערבוב בעדינות, עד שהם רק מתחילים לרכך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
6
מוסיפים שמן למחבת ומגבירים את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הבצל, חזיר, סוכר חום, מלח ותבלינים. לבשל, באמצעות כף עץ כדי לשבור את הבשר, עד שהוא משחיתי קלות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
8
תן לתערובת הבשר להתקרר במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
9
מוסיפים את פירורי הלחם ואת הדופק חמש פעמים עד התערובת יש את המרקם של חול גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
10
הכן את הקרום: לפתוח את הדיסק הגדול יותר של בצק ולשים אותו במרכז גיליון גדול של נייר קלף או נייר שעווה. מכסים את הבצק עם פיסת קלף שנייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
11
להתגלגל החוצה, עובד מהמרכז, למעגל 13 אינץ'. לקלף את פיסת הקלף העליונה ולהעביר את הבצק לצלחת עוגה, קלופים בצד למטה. לקלף את הקלף שנותר ולחץ את הקרום לצדדים של צלחת העוגה, עוטף כל עודף מעבר לקצה. לפתוח את הדיסק הקטן יותר של בצק ולשים אותו במרכז גיליון גדול של נייר קלף. מכסים את הבצק עם פיסת קלף שנייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
12
להתגלגל החוצה, עובד מהמרכז, למעגל 11 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1
יוצקים את תערובת הבשר לתוך הקרום התחתון בעדינות להחליק את החלק העליון עם מרית. מסדרים את פרוסות התפוח המבושלות על הבשר, לחיצה למטה כדי להפוך את כל הבנייה חלקה ומסודרת ככל האפשר. לקלף את הגיליון העליון של קלף את הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
העברה, צד קלוף למטה, אל העוגה, ואז לקלף את הקלף שנותר. באמצעות סכין חדה, לעשות שני חתכים 3 אינץ ' בקרום כדי לאפשר קיטור לברוח. מקפלים את הקצוות של הקרום התחתון מעל הקרום העליון crimp את הקצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
מברשת את הקרום עם ביצה לשטוף ולקשט עם עלי מרווה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
אופים ב 218° במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל375 ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 25 עד 35 דקות יותר.