אם יש לך תפוחים מוצקים-טארט, מלח שולחן, סוכר חום חזק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה די טוב. מתכונים דומים: חזיר ופאי תפוחים עם קרום צ'דר מרווה, בשר חזיר צלוי עם קרום לחם תירס מרווה, ו צלעות חזיר אפויות עם קרום פרמזן-מרווה.
הוראות
1
ראשית להפוך את הקרום: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, מרווה, ומלח עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מפזרים את קוביות החמאה על תערובת הקמח ולהשתמש באצבעות שלך כדי לעבוד אותם (אתה רוצה לשפשף את האגודל נגד קצות האצבעות שלך, מורחים את החמאה כפי שאתה עושה זאת). לעשות את זה עד התערובת נראית כמו קמח תירס עם כמה חתיכות בגודל אפונה שנותרו חמאה. מערבבים בגבינה עם מזלג עד מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מפזרים 6 כפות מי קרח על התערובת ומערבבים במזלג עד שהבצק מתחיל להתאחד. במידת הצורך, להוסיף כף נוספת או שתיים של מי קרח (אתה לא צריך הרבה יותר). להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש שלוש פעמים. לאסוף את הבצק לכדור, ולאחר מכן לחלק לשתי מנות, מה שהופך את אחד קצת יותר גדול מהשני. לחץ על כל חלק לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד. להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
הפוך את המילוי: במחבת מעל חום בינוני-נמוך, לבשל את התפוחים ללא כל שמן, ערבוב בעדינות, עד שהם רק מתחילים לרכך, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את פירורי הלחם ואת הדופק חמש פעמים עד התערובת יש את המרקם של חול גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
10
הכן את הקרום: לפתוח את הדיסק הגדול יותר של בצק ולשים אותו במרכז גיליון גדול של נייר קלף או נייר שעווה. מכסים את הבצק עם פיסת קלף שנייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
11
להתגלגל החוצה, עובד מהמרכז, למעגל 13 אינץ'. לקלף את פיסת הקלף העליונה ולהעביר את הבצק לצלחת עוגה, קלופים בצד למטה. לקלף את הקלף שנותר ולחץ את הקרום לצדדים של צלחת העוגה, עוטף כל עודף מעבר לקצה. לפתוח את הדיסק הקטן יותר של בצק ולשים אותו במרכז גיליון גדול של נייר קלף. מכסים את הבצק עם פיסת קלף שנייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
יוצקים את תערובת הבשר לתוך הקרום התחתון בעדינות להחליק את החלק העליון עם מרית. מסדרים את פרוסות התפוח המבושלות על הבשר, לחיצה למטה כדי להפוך את כל הבנייה חלקה ומסודרת ככל האפשר. לקלף את הגיליון העליון של קלף את הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
העברה, צד קלוף למטה, אל העוגה, ואז לקלף את הקלף שנותר. באמצעות סכין חדה, לעשות שני חתכים 3 אינץ ' בקרום כדי לאפשר קיטור לברוח. מקפלים את הקצוות של הקרום התחתון מעל הקרום העליון crimp את הקצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מברשת את הקרום עם ביצה לשטוף ולקשט עם עלי מרווה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולה
4
אופים ב 218° במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל375 ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 25 עד 35 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'