מתכון חזיר פטריות בר יכול להתבצע בעוד כ-6 שעות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 778 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, שמן זית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: דובה של חזיר, קציצות חזיר עם פטריות בר Marsala, ו צלי חזיר ממולא פטריות בר.
הוראות
1
שים את החזיר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את היין, בצל, גזר, זר garni, צרור תבלינים ושמן זית. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
3
למחרת, יוצקים את החזיר לתוך מסננת להגדיר מעל קערה. זרוק את הבצל והגזר. לסחוט את צרור התבלינים על הבשר, ואז להשליך את הצרור. שמור את החזיר, זר garni ואת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה, להשרות את פורצ ' יני ב 1 כוס מים חמים עד שהתרכך, על 20 דקות. במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן. מתבלים את החזיר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים חצי חזיר למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים היטב בכל רחבי; להעביר צלחת. חזור עם בשר החזיר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
6
להחזיר את כל החזיר למחבת ומפזרים את הקמח. מערבבים מעל חום מתון עד הקמח מומס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את הברנדי בזהירות להצית אותו עם משחק ארוך; לנער את המחבת עד הלהבות לדעוך. תחזיר את החזיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את כף 1 הנותרים של שמן זית למחבת יחד עם בצל וגזר. מתבלים במלח ומבשלים בחום נמוך בינוני, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות משחימים קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
הרם את פורצ ' יני מן הנוזל השריית קוצצים אותם גס; שומרים את הנוזל השריה.
10
מוסיפים את פורצ ' יני למחבת ומבשלים במשך 3 דקות, ערבוב.
11
מחממים התנור ל 25
12
בשורה התחתונה של 4 1/2 ליטר אמייל תבשיל ברזל יצוק עם עור חזיר, צד שומן למטה. כף 1/3 של חזיר על העור ואחריו 1/3 של תערובת הירקות ו 1/3 של שיני שום. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים קצת מהגרגרים של ערער. חזור על שכבה זו 2 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
13
להחזיר את המחבת לחום גבוה בינוני.
14
יוצקים את פורצ ' יני שמורות השריית נוזל, לעצור לפני שאתה מגיע חצץ בתחתית.
15
הוסף את המרינדה חזיר שמורות ולהביא לרתיחה, גירוד כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. מרתיחים עד מופחת 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
16
יוצקים את הנוזל הזה מעל הדובה.
17
הכנס את הזר השמור גארני לתוך נהר הדובה.
מרכיבים שתצטרך
18
הוסף מספיק מים לתבשיל רק כדי לכסות את הבשר ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
19
מניחים סיבוב של נייר קלף ישירות על פני השטח של הבשר ומכסים עם המכסה.
מרכיבים שתצטרך
20
מעבירים את התבשיל לתנור ואופים עד שהבשר רך, כ 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
21
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. זרוק את נייר הקלף, זר garni וכל חתיכות של ערער ברי. מקררים את הדובה בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
22
מחממים התנור ל 25
23
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
24
מוסיפים את הצדפה ופטריות קרמיני ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות מתרככות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
25
הסר את המכסה. המשך בישול, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל התאדה והפטריות להתחיל חום, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
26
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן זית ואת השום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
27
לגרד את השומן מפני השטח של הדובה ולהשליך אותו.
28
מערבבים את הפטריות לתוך הדובה ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
29
אופים את הדובה במשך כ 1 1/2 שעות, חשוף, עד הנוזל מופחת מעט ואת הבשר הוא רך מאוד. מערבבים בחומץ, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.